bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

FTX İflas Hakiminden LedgerX Satışı Kararı

ftx iflas hakiminden ledgerx satisi karari

Bir zamanların en büyük kripto para borsası olan FTX’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda FTX’in LedgerX’in satışını duyurmasının ardından, FTX iflas hâkimi, LedgerX satışı hakkında kararını verdi.

FTX İflas Hâkimi, LedgerX Satışını Onayladı

Kripto para borsası FTX’in iflas davasına bakan yargıç, LedgerX’in satışı yönündeki kararını açıkladı. Yargıç, LedgerX’in satışına onay verdi. Amerika Birleşik Devletleri Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi’nde bugün yapılan bir duruşmada, yargıç John Dorsey, FTX borçlularının LedgerX’i Miami International Holdings’in bir iştiraki olan M7 Holdings’e satmak için Nisan ayında sunduğu bir önergeyi onayladı. FTX, satın alma anlaşması sırasında işlemden elde edilecek toplam gelirin yaklaşık 50 milyon dolar olacağını söylemişti.

ftx iflas hakiminden ledgerx satisi karari 2

Duruşma esnasında konuşma yapan avukatlara göre LedgerX’in satışına herhangi bir itiraz yapılmadı. LedgerX’in diğer teklif sahiplerinden biri olan OKC USA Holding adına konuşma yapan bir temsilci, işlemlere büyük ölçüde itirazda bulunmadı. Yargıç Dorsey, kısa duruşmaya atıfta bulunarak, “Bu kolay oldu.” ifadesini kullandı. Yargıç, önergeyle ilgili tüm belgeleri ve beyanları okuduğunu ve işlemlerden “tahmin olduğunu” dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala