bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,166.19 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.12 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 602.87 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 142.61 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522106 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467193 0.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149924 0.65%

FTX CEO’su Kripto Şirketlerine Yardımı Sürdürecek

ftx ceosu kripto sirketlerine yardimi surdurecek

Kripto para borsası FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, zor durumdaki kripto şirketleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried açıklamasında, zor durumdaki kripto şirketlerini desteklemek için yeni harcamalara açık olduklarını belirtti.

FTX CEO’su Kripto Şirketlerini Desteklemeye Devam Edecek

FTX kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried, yaptığı son açıklamada, kriptonun son piyasa çöküşünden etkilenen firmalara destek vermek için “şimdiye kadar sahip olduğumuzdan çok daha fazlasını” harcamaya hazırız ifadesini kullandı. Sam Bankman-Fried’ın bu açıklaması Haziran 2022’de FTX ve FTX US şirketlerinin zor durumdaki kripto şirketlerine 1 milyar dolarlık kredi sağlama hamlesinin ardından geldi. Kripto para piyasalarında yaşanan bu düşüş esnasında, Sam Bankman-Fried Kanada merkezli ticaret platformu Bitvo ve takas platformu Embed’i satın almıştı. Sam Bankman-Fried daha sonrasında zor durumdaki kripto şirketleri olan BlockFi ve Voyager için kredi sağlamış ve hatta BlockFi için satın almanın da yer aldığı yeni bir anlaşma imzalamıştı.

ftx ceosu kripto sirketlerine yardimi surdurecek 2

Sam Bankman-Fried açıklamasında FTX’in kripto şirketleri için dağıtacağı miktarı açık uçlu olarak ifade etse de bunun da bir sınırının olduğunu belirtti. Sam Bankman-Fried, satın alımların tekel oluşturup oluşturmadığı sorusuna ise bu durumun FTX’in aktif olarak takip ettiği bir şey olmadığını söyleyerek, diğer şirketlerin ya da kişilerin de ihtiyacı olan şirketlere yardımcı olmasını çok istediklerini belirtti. Son olarak FTX kısa bir süre önce Voyager Digital müşterilerine likidite sağlamak için ortak bir anlaşma sunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala