bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

National Football League, Sanal Bilet NFT’lerini Yayınladı

football league sanal bilet nftlerini yayinladi 2

Profesyonel Amerikan futbolu ligi National Football League (NFL), Polygon ağında Draft temalı NFT koleksiyonlarını yayınladı. Ayrıca Football League, resmi NFT platformunun hala “test et ve öğren” aşamasında olduğunu açıkladı. Ancak Kasım ayında lansmanından bu yana olumlu sonuçlar da aldıklarını belirtti.

Football League, Polygon’da Yeni NFT Koleksiyonu Yayınladı

NFL Draft NFT’leri bugün ligin kendi NFT platformunda yayına girdi. Her takım için 52 NFT koleksiyonu bulunuyor. Ayrıca her NFT, bir oyun kartına benziyor ve 52 dolara satılıyor.

football league sanal bilet nftlerini yayinladi

NFL’nin kulüp iş geliştirme direktörü Sam Rubinroit bir röportajda konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bunlar sadece ücretsiz olarak dağıttıklarımız, bu yüzden katılım sayılarından kesinlikle etkilendik. Satın almak için piyasaya sürdüğümüz NFT’lerin büyük bir kısmı, yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde tükendi.

Ek olarak Bir NFL temsilcisi Draft’ın ilk iki gününde her takım için sahadaki tüm “Inner Circle” misafirlerinin, yerinde ödül promosyonuna bağlı NFT’ler alacağını söyledi.

Son olarak Sam Rubinroit, bilet tahsilat platformunun hala “test et ve öğren aşamasında” olduğunu ve önümüzdeki sezon için daha büyük planların işaretlendiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala