bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

Elon Musk, Twitter CEO’luk Görevinden Ayrılıyor

elon musk twitter ceoluk gorevinden ayriliyor

Sosyal medya platformu Twitter’ın sahibi ve CEO’su olan Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevi hakkında önemli bir açıklama yaptı. Daha önce Twitter için yeni bir CEO aradığını belirten Elon Musk, Twitter CEO’luk görevinden ayrılacağını açıkladı.

Elon Musk, Twitter CEO’luğunu Bırakıyor

Twitter’ın sahibi ve hali hazırda CEO’su olan Elon Musk, kısa bir süre önce Twitter’daki CEO’luk görevinden ayrılacağını ve Twitter’ın yeni bir CEO’sunun olacağını açıkladı. Musk açıklamasında Twitter’ın yeni döneminde kendisinin ürün ve teknik bir role geçiş yapacağını belirtti.

elon musk twitter ceoluk gorevinden ayriliyor 2

Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ismi henüz açıklanmayan yeni CEO’nun yaklaşık 6 hafta içinde Twitter’daki CEO’luk görevine başlayacağını belirtti. Musk yeni CEO’nun göreve başlamasıyla birlikte kendisinin de “ürün, yazılım ve sistem yöneticiliğini denetleyen yönetici başkanlığı ve CTO’luğa” geçiş yapacağını ifade etti.

Elon Musk’un CEO’luk görevini yaptığı ve ülkemizde de satışta olan elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın yatırımcıları, Elon Musk’ın yeni kararını beğendi. Tesla yatırımcıları bu hamleden dolayı mutlu olduklarının bir göstergesi olarak hisselerde yüzde 2’den fazla bir artış yaşandı. Elon Musk’ın yeni Twitter CEO’sunu önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala