bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Elon Musk, Milady NFT’nin Fiyatını Paylaşımıyla Artırdı

elon musk milady nftnin fiyatini paylasimiyla artirdi

Sosyal medya platformu Twitter’ı geçtiğimiz yılın sonlarında satın alan Elon Musk, kripto para birimlerine olan yakınlığıyla biliniyor. Geçtiğimiz aylarda Twitter’ın logosunu Dogecoin’in popüler meme’iyle değiştiren Elon Musk’tan yeni bir NFT hamlesi geldi.

Elon Musk’ın Paylaştığı NFT’nin Fiyatı Arttı

Twitter’ın sahibi olan başarılı girişimci Elon Musk’ın kripto ve NFT paylaşımları devam ediyor. Elon Musk son olarak bir NFT’nin paylaşımını yaptı. Elon Musk’ın paylaşımını yaptığı Milady NFT’nin fiyatı paylaşım sonrasında arttı. Elon Musk’ın paylaşımını yaptığı görselde şu ifadeler yer aldı:

Meme diye bir şey yok. Seni seviyorum.

Söz konusu bu meme, Milady NFT görseline ait. Elon Musk’ın paylaşımından kısa bir süre önce Milady NFT satışlarında ve projenin taban fiyatında bir artış yaşandı. NFT Price Floor verilerine göre, Milady NFT’lerin satışları son 24 saat içinde yüzde 500 arttı ve NFT’lerin taban fiyatlarında da yaklaşık yüzde 50 oranında bir artış yaşandı.

Milady meme’i Musk’ın Twitter’ı bir kripto fiyat artışını sağlamak için ilk kez kullanması değil. Musk yukarıda da belirttiğimiz gibi geçtiğimiz ay Twitter’ın logosunu ünlü Shiba Inu köpeği meme’iyle değiştirmiş ve Dogecoin’in (DOGE) fiyatında ciddi artışlar olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala