bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,600.04 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,045.32 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 553.99 3.92%
solana
Solana (SOL) $ 141.48 6.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503079 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473347 8.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154947 7.27%

Elon Musk, Bitcoin ile İlgili Açıklamada Bulundu

elon musk bitcoin ile ilgili aciklamada bulunduadd

Twitter’ı satın almasıyla beraber bir süredir gündemde olan Tesla CEO’su Elon Musk, bu kez lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili yaptığı açıklaması ile gözleri üzerine topladı. Çıkan haberlere göre Elon Musk, Bitcoin hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Elon Musk, Bitcoin Hakkında Konuştu

Genel olarak popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) için söylemlerde bulunan Musk, bu kez Bitcoin için görüşlerini paylaştı. Twitter’ın patronu Musk, “Bitcoin başaracak, ancak uzun bir kış olabilir” dedi.

Elon Musk söz konusu paylaşımı Twitter hesabı üzerinden şu şekilde paylaştı:

Söz konusu açıklama, Bitcoin’in son 12 ayda 69.000 dolardan 16.000 dolara düştüğüne ve bir yıl içinde nerede olabileceğine dair bir soruyla başladı. Ayrıca bir kullanıcının Dogecoin (DOGE) ile ilgili esprili sorusuna yanıt veren Musk, memecoin için de aynı şeyi düşündüğünü açıkça ortaya koydu.

Twitter’ın satın alınmasıyla Musk, kripto para birimleri tartışmasına belirgin şekilde daha fazla dahil oldu. Musk, belki de yılın en büyük kripto konusu olan büyük kripto borsası FTX’in çöküşünde de fikir beyan etmekten kaçınmadı. Musk, Twitter üzerinden aktif bir iletişim kuruyor. Popüler sosyal medya platformunun yeni patronu, özellikle FTX olaylarına değinmeden edemedi. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF) hakkında yapılan paylaşımlarda Musk, kinayeli yanıtlar verdi.

Ayrıca Musk, SBF‘nin ABD seçimlerinde demokratları desteklemesine de değindi. Tüm bu süreçlerde aktif bir iletişim halinde olan Musk, Bitcoin hakkında da görüşlerini paylaştı.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala