bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

EFI Coin Nedir?

efi coin nedir

EFI coin, Efinity platformunda kullanılan kripto para olarak ifade edilebilir. Efinity platformu ise metaverse alanını merkezsiz hale getirmeyi hedefleyen bir girişim şeklinde faaliyet veriyor. Polkadot (DOT) ile geliştirilen EFI coin platformu metaverse alanında işlem gerçekleştirmek isteyen kullanıcılara hizmet etmeyi amaçlıyor. Enjin Coin (ENJ) projesinin geliştiricileri tarafından ortaya konan bu proje oldukça iddialı görünüyor. ENJ coin ile ilgili detaylı verilere ulaşmak isteyen kullanıcılar web sitemizde bulunan ilgili içeriği ziyaret edebilir. Metaverse alanı kripto para piyasasında görülen son yeniliklerden. Kısa sürede popüler hale gelen bu alan sanal gerçeklik anlamına geliyor. Bu alanda geliştirilen çok sayıdaki proje kripto para piyasasına yeni bir bakış açısı kazandırdı. Metaverse projelerine kullanıcıların da büyük bir ilgi gösterdiğini görüyoruz. EFI coin projesi de son trende ayak uyduran projeler arasında yerini aldı. NFT‘lere yönelik de hizmetler veren bu platform kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek istiyor. NFT’ler bu platformda alınıp satılabilecek. Enjin coin projesinin geliştiricilerinin ürettiği EFI coin platformu piyasadaki dikkat çeken projeler arasında. Enjin coin piyasada oldukça engin tecrübelere sahip bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Ekibin sahip olduğu deneyimi EFI coin projesine yansıtmasına olağan gözüyle bakılabilir.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca Efinity platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Bunun yanı sıra platformda kullanılan kripto para EFI coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız. Platformda kullanıcılara NFT‘ler ve metaverse ile ilişkili çok sayıda hizmet sunuluyor. Burada verilen hizmetlerin detaylarına ve EFI coin’i çalışma şekline gelin birlikte göz atalım.

EFI coin

EFI Coin Ne Zaman Çıktı?

Enfinity platformu, bir diğer kripto para projesi olan Enjin (ENJ) tarafından geliştirilmiştir. Enjin, 2017 yılında NFT endüstrisine öncülük eden projeler arasında yer alıyordu. Enjin coin projesi o yıllarda oldukça iddialı bir yere sahipti. Projenin geliştirici ekibi Efinity platformunu da kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bu platformda kullanılan kripto para ise EFI coin olarak dikkat çekiyor. Efinity, kullanıcıların NFT işlemleri yapabilmesine imkan verren zincirler arası bir blok zinciridir. Deflasyonist bir yapıya sahip olduklarını gördüğümüz EFI coin’ler Efinity platformunu destekliyor. Ayrıca bu platformun çevre dostu ve ölçeklenebilir nitelikte olduğunu ifade edelim. Burada kullanıcıların oyunlar ya da uygulamalarla işlemler yapabildikleri belirtiliyor. Efinity platformunu her boyuttan müşteriler kullanabilecek. Kullanıcıların bu platformda NFT geliştirmeleri sağlanıyor.

Parity Technologies adlı şirket ve Web3 Foundation adlı bir kuruşla ortaklaşa Polkadot (DOT) üzerine inşa edilen Efinity, NFT’ler için özel olarak oluşturulmuş yeni bir blockchain projesi. NFT’lerin günümüzde akıllı telefonlar kadar yaygın ve kolay kullanımlı bir teknoloji haline gelmesini isteyen ekip kullanıcıların faydalanabilecekleri çok sayıda avantaj geliştirmiş. Projenin geliştirileri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak istediğinizde web sayfasında bulunan veriler akıllardaki soru işaretlerini gideriyor.

EFI Coin Fiyatı Nedir?

Efinity platformunun kripto parası EFI coin ile ilgili en yeni fiyat verilerine aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. EFI coin ekibi projenin kripto para topluluğuna detaylı olarak anlatılması için tanıtıcı evraklar hazırlamış. Bu evraklarda EFI coin hakkında sorulabilecek tüm sorulara yanıt verilmeye çalışılmış. Projenin hedeflediği çalışma alanı, sektörde bulunan sorunlar gibi konular bu evrakta yer alıyor. Kripto para projelerinin topluluk tarafından güvenilir olarak görülmesi için bir whitepaper dosyasına sahip olması eskinden büyük önem arz ediyordu. EFI coin ekibi de bu durumu gözeterek, tüm teknik detayların da yer aldığı, bir whitepaper dosyası hazırlamış.

Efinity EFI Coin

EFI coin tanıtıcı evraklarda yer alan verilere göre piyasaya en fazla 2 milyar adet arz edilebilecek. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca %8’i dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran ise yaklaşık 169 milyon adet EFI coin’ne karşılık geliyor. Yani halen piyasaya dahil olabilecek çok sayıda EFI coin bulunuyor.

EFI Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EFI coin [mcryptocoin=”EFI” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. EFI coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”EFI” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. EFI coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”EFI” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”EFI” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

EFI Coin Kaç Dolar?                                 

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EFI coin [mcryptocoin=”EFI” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle EFI coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,087 dolarla kaydetti. Bununla birlikte EFI coin yılın en düşük seviyesini ise 0,00058 dolarla belirledi.

EFI Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Efinity platformu EFI coin aracılığıyla bütün işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu platformda kullanıcıların NFT oluşturup, bunları burada alıp satmaları mümkün hale getirilmiş.  EFT coin platformu kullanıcılarına çeşitli işlem olanakları sunuyor. Bunlardan birisi zincirler arasında yapılan işlemleri kapsıyor. Diğer platformlardaki NFT’ler bu özellik sayesinde Efinity platformuna ulaşabiliyor. Platformun dinamik halde kalması için de çeşitli teşvik uygulamaları hayata geçiriliyor. Efinity platformunun merkezsiz bir şekilde yönetildiğini de ifade edelim. EFI coin sahipleri platformun yönetimine aktif bir şekilde katılıyor. Platform için yapılan oylamalar EFI coin sahiplerinin oy vermesiyle sonuçlanıyor.

EFI Coinn

EFI Coin Nasıl Satın Alınır?

EFI coin sahibi olmak isteyen kullanıcılar kripto para borsalarını kullanabilirler. EFI coin’e platformunda imkan veren borsalar arasında Gate.io, Coinlist Pro, Poloniex, Lbank ya da Crypto.com gibi isimler yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala