bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

Do Kwon, Singapur’da 56 Milyon Dolarlık Yeni Bir Davayla Karşı Karşıya

do kwon singapurda 56 milyon dolarlik yeni bir davayla karsi karsiyaadd

Son dönemin üzerinde en çok durulan konularından biri olan Terra (LUNA). LUNA’nın çöküşünün ardından, konu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Do Kwon, Terra’nın çöküşü nedeniyle Singapur’da 56 milyon dolarlık yeni bir davayla karşı karşıya kaldı.

Do Kwon’un Başı, Singapur’da 56 Milyon Dolarlık Yeni Bir Davayla Dertte

Do Kwon, Terra (LUNA) çöküşü ile ilgili olarak Singapur’da yeni bir temsili dava ile karşı karşıya. 56.9 milyon dolar değerindeki dava, Kwon’u Terra ekosistemini stablecoin TerraUSD’nin (UST) istikrarlı bir fiyatı korumak için tasarlandığına inandırmakla suçlayan 300’den fazla davacı tarafından açıldı.

do kwon singapurda 56 milyon dolarlik yeni bir davayla karsi karsiyaadf

Mahkeme belgelerine göre davacılar, UST’nin istikrarlı olduğunu ve bu tür koşullarda sabit durmasını amaçlayan tasarımı nedeniyle oynaklıktan ve talebe bağlılıktan muaf olduğunu iddia eden Terra teknik incelemesine atıfta bulundu. Ayrıca, hileli yanlış beyan için tazminat talebinde de bulunuldu.

Davada sözü geçen 56,9 milyon dolar, davacıların UST varlıklarının değeri olduğuna inandığı miktar ve çöküşten sonra ellerinde tuttukları miktar arasındaki değer farkına atıfta bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala