bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Disney, Web3 Gelişimleri için Polygon’u Destekleyecek

Disney Web3 Gelişimleri için Polygonu Destekeleyecek

NFT, metaverse ve web3. Şirketlerin artık görmezden gelemedikleri bu üçlü, artık hemen hemen her sektörde boy göstermeye başladı. Otomotivden sağlığa, bankacılıktan eğlen sektörüne kadar birçok alanda yer alan web3 vizyonu, son olarak eğlence devi Disney tarafından da ele alındı. Disney, yenilikçi şirketlere destek projesi olan Disney Accelerator’da Polygon’a yer verdi.

Disney, Web3 Gelişimleri için Polygon'u Destekeleyecek

Polygon, Disney Tarafından Desteklenecek

Web3, en az Web 2.0’ın yarattığı kadar büyük bir etki yaratmaya devam ediyor. Özellikle 2022’de birçok şirketin önemi adımlar attığını şahitlik ettik Şirketinlerin gelecek vizyonlarının bir temsili hâline gelen Web3, Disney tarafından da destekleniyor. Öyle ki şirketin yenilikçi şirketleri destekleme programı olan Disney Accelerator, destek sunacağı altı şirketten biri olarak da Ethereum Layer-2 çözümü Polygon’u seçti.

Disney tarafından kısa bir süre önce yapılan duyuruya göre Polygon, artırılmış gerçeklik (AR), NFT’ler ve yapay zeka (AI) içinde yeni teknolojiler geliştirmek için desteklenecek. Yapılan bu yeni program süresince, katılan her şirket Disney’in üst düzey liderlik ekibinden ve ayrıca özel bir yönetici akıl hocasından rehberlik alacak.

Disney’in destekleyeceği diğer şirketler ise Flickplay, Inworld, Lockerverse, Obsess ve Red 6 olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada şirketlerinin çoğunun web3 odaklı olduğunu da belirtelim.

Disney bu noktada Polygon’u “geliştiricilerin ve işletmelerin Web3 deneyimleri oluşturmasına olanak tanıyan, ölçeklenebilir bir Blockchain ağı” olarak tanımlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala