bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

DeFi Staking Protokolü Tenderize’ye, 3 Milyon Dolarlık Yatırım

defi staking protokolu tenderizeye 3 milyon dolarlik yatirim

DeFi platformları, kripto sektöründe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kripto sektöründeki birçok şirket yeni yatırımlar alarak gelişmeye başladı. Bu kez DeFi Staking Protokolü Tenderize, 3 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Tenderize, 3 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

DeFi Staking Protokolü Tenderize, Blockchain girişim sermayesi şirketi Eden Block tarafından yönetilen finansman turunda 3 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

defi staking protokolu tenderizeye 3 milyon dolarlik yatirim

Yapılan açıklamaya göre, turdaki diğer yatırımcılar arasında Blockchain altyapı firması Figment, web3 angel kolektif şirketi Daedalus ve dijital varlık yatırım firması TRGC yer aldı.

Ekibin Livepeer, Pocket Network ve Yearn gibi projelerindeki amaç web3 protokolleri için daha iyi bir staking deneyimi yaşatmak. Bununla birlikte likidite ve staking ödülleriyle ağı güvence altına almak.

Şu anda Tenderize ekibi, cüzdanlar, analiz platformları, saklamalı stake etme ortakları ve borsalarla entegrasyonlar üzerinde çalışmalar yapıyor.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Singapur merkezli bir Web3 oyun teknolojisi şirketi olan Planetarium Labs, Animoca Brands liderliğindeki A Serisi finansman turunda 32 milyon dolarlık yatırım aldığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala