bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

DeFi Protokolü Railgun, Mobil Cüzdan Uygulamasını Başlattı

defi protokolu railgun mobil cuzdan uygulamasini baslatti

Kripto para dünyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kripto platformları, yeni uygulamalar ekleyerek gelişiyor, büyüyor. Özellikle protokoller bu konuda bayrağı en önde taşıyor. DeFi protokolü Railgun de bunlardan biri. Railgun, mobil cüzdan uygulamasını başlattığını duyurdu.

Railgun, Mobil Cüzdan Uygulamasını Kullanıma Sundu

Merkeziyetsiz finans (DeFi) gizlilik protokolü Railgun, kullanıcıların Ethereum Blockchain ağında özel olarak DeFi faaliyetlerini gerçekleştirmelerini sağlayan Railway Cüzdanı mobil uygulamasını başlattı.

defi protokolu railgun mobil cuzdan uygulamasini baslatti

Railway Cüzdanı, kullanıcıların işlem geçmişlerini koruyor ve Etherscan gibi araçlarla takip edilmeyi önleyerek, kullanıcıların merkeziyetsiz borsalar (DEX’ler), merkeziyetsiz uygulamalar (dApp’ler) ve likidite provizyonları ile özel olarak etkileşime girmesine olanak tanıyor. Bu mobil cüzdan, hem Apple’ın iOS sistemi hem de Android ile uyumluluk gösteriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Railgun kurucu ortağı Alan Scott, DeFi alanının genişlemeye devam ettiğini ve geliştiricilerin etkili gizlilik uygulamaları oluşturmasını önemli bulduğunu söyledi. Alan Scott, CoinDesk‘e şöyle konuştu:

Finansın geleceği DeFi olacaksa, sadece tüketiciyi koruma açısından bir gizlilik altyapısının olması gerekiyor.

Layer 1 uygulaması olarak Railgun Cüzdanı, Railgun’un açık kaynak kodunu kullanmanın yanı sıra Ethereum ana ağı tarafından sağlanan güvenlik özelliklerinden yararlanacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala