bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

David Beckham, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

david beckham nft ve metaverse odakli ticari marka basvurusu yapti

Son zamanlarda NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvuruları artış göstermeye başladı. Bu kez NFT ve metaverse dünyasına girmek için 3 adet ticari marka başvurusu yapan isim Eski Avrupa futbol ikonu David Beckham oldu.

David Beckham, Ticari Marka Başvurusu ile NFT ve Metaverse’e Adım Atıyor

Genel olarak ticari marka başvurularını paylaşan NFT ve metaverse ticari marka avukatı Mike Kondoudis, bu kez efsanevi futbolcu David Beckham‘ın ticari marka başvurularını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Mike Kondoudis, Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

DAVID BECKHAM Metaverse’e geliyor! Uluslararası futbol yıldızı, planlarını ima eden 3 ticari marka başvurusunda bulundu. NFT’ler + dijital Sanal giyim + ayakkabı + başlık Sanal performanslar + eğlence etkinlikleri

Bay Kondoudis’e göre, ticari marka başvuruları, Beckham’ın NFT‘ler, sanal giysiler, ayakkabılar ve başlıklar ile sanal performanslar ve eğlence etkinlikleri için planlarına işaret ediyor.

Bununla beraber resmi olarak 97369672 seri numarasıyla tescil edilen ticari marka, futbol yıldızı olmuş işadamının sahip olduğu risk sermayesi şirketi California merkezli DB Ventures Limited tarafından dosyalandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala