bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,850.84 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.22 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 587.60 2.05%
solana
Solana (SOL) $ 138.02 3.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515374 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456461 1.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1456 1.71%

CryptoTab Browser Nedir?

CryptoTab Browser nedir

CryptoTab Browser, kripto para madenciliği yapılmasını sağlayan bir web tarayıcısı olarak tanımlanıyor. Bu özelliği itibariyle dünyada bir ilk olduğunu iddia eden tarayıcı kripto para piyasasının sunduğu yeniliklere verilebilecek iyi bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. CryptoTab Browser web sayfasında yer alan bilgilere göre tarayıcı şimdiden 25 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başarmış. Bu yazımızda malum tarayıcının özelliklerinden, sunduğu olanaklardan ve etkili olup olmadığından bahsediyor olacağız.

CryptoTab Browser, kullanımdaki diğer web tarayıcılarına göre faaliyetlerine henüz başladı. Ancak oldukça kısa bir zaman aralığında dahi toplamı neredeyse 25 milyonu bulan kullanıcı sayısına ulaşmayı başardı. Dünyanın dört bir tarafından kullanıcılara ulaşan bu yenilikçi tarayıcı benimsenmeyi başarmışa benziyor. Bu bilgilere CryptoTab Browser tarayıcısının kendi web sayfasından ulaştığımızı belirtmemiz gerekiyor. CryptoTab ekibinin belirttiğine göre tüm dünyadan yaklaşık 220 ülkede yer alan kullanıcılar bu tarayıcı sayesinde düzenli olarak Bitcoin (BTC) kazanıyor. Kullanıcılarına madencilik faaliyeti yapma imkanı veren CryptoTab bir tür gelir elde etme yöntemine dönüşüyor. Kullanıcılar hiç farkına bile varmadan kripto para madenciliği yaparak bu durumdan gelir elde etme imkanına erişiyor. Bu hizmetten faydalanarak madencilik yapmak isteyen bir kullanıcının tek yapması gerekense CryptoTab topluluğuna katılarak verilen imkanlardan faydalanmak.

CryptoTab

CryptoTab ekibinin iddiasına göre bu tarayıcı dünyada bir ilk olma özelliğine sahip. Platforma entegre bir şekilde madencilik hizmetiyle faaliyet gösteren tek tarayıcı olduğunu iddia eden ekip herkesin kolaylıkla bu hizmetten faydalanmasını hedeflemiş. Üstelik kullanıcıların bu tarayıcıyı kullanarak kripto para madenciliği yapabilmeleri için herhangi bir yatırım yapmalarına da gerek duyulmuyor. Yenilikçi bir web tarayıcısı olarak kullanıcılarının beğenisine sunulan CryptoTab Browser onlara Bitcoin (BTC) madenciliği yapma imkanı sunuyor. Bilindiği üzere BTC madenciliği yapmak eskiden olduğu kadar kolay bir şekilde gerçekleşmiyor. Eskiden basit bir işlemci bile BTC kazmak için yeterli olurken bu durum önce ekran kartlarına (GPU) sonra da daha karmaşık yapıdaki ASIC’lere kadar uzandı. Bu durumun sonucunda kullanıcıların BTC madenciliği yapmaları oldukça zor bir hale geldi. İşte CryptoTab Browser bu düzenin değişmesi adına adımlar atarak platformunu kullanıcıların beğenisine sundu. Platform hakkında birtakım iddiaların dile getirildiğine de şahit oluyoruz. Bu iddialara dayanarak kullanıcıların CryptoTab Browser platformuna henüz tam anlamıyla güven duymadığı çıkarımı da yapılabilir. Elbette milyonlarca kullanıcının bu fikrin tam tersini savunduğu da ifade edilmeli.

CryptoTab Browser Nasıl Çalışır?

CryptoTab Browser bu içeriği okurken kullandığınız web tarayıcısına benzer bir şekilde faaliyet gösteriyor. Chromium platformuna dayandırılan CryptoTab Browser bu şekilde çalışıyor. Chromium platformunun ülkemizde pek fazla bilinmeyen bir oluşum olduğu söylenebilir. CryptoTab Browser bilindik web tarayıcılarından farklı olarak kripto para madenciliği yapma özelliğiyle dikkat çekiyor. Tarayıcının sahip olduğu etkili madencilik mekanizması sayesinde kullanıcıların BTC kazabilmeleri oldukça kolay hale getirilmiş. Sonuç olarak CryptoTab Browser ekibi hem iyi bir tarayıcı geliştirmeyi başararak dünya standardındaki rakiplerini yakalamış hem de BTC madenciliği için iyi bir alternatif meydana getirmeyi başarmış. Bu tip girişimlerin kripto para piyasasına yeni kullanıcılar kazandırabilecek potansiyele sahip olduğunu söyleyebiliriz. Gündelik olarak kullanılan web tarayıcısının bir kripto para madencisine dönüştürülmesi fikri oldukça dikkat çekici. Bu sayede kullanıcılar pasif bir gelir elde edebilirler.  Öte yandan kullanıcıların şu ya da bu sebep ve iddialarla CryptoTab Browser’ı şikayet ettiklerini de web üzerinden yapılan taramalarla görebiliyoruz. Türk kripto para topluluğunda da bilindiği ve kullanıldığı görülen bu tarayıcı belirli durumlarda kullanıcılarını mağdur ediyor olabilir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi tüm dünyada 25 milyon kullanıcıya ulaşan bu tarayıcının birtakım olumsuz durumlara ya da şikayetlere maruz kalması olası görünüyor. Yine de bu tarayıcıyı kullanmadan önce kullanıcıların araştırmalarını tamamlayarak hareket etmesi herkes için iyi olacaktır.

CryptoTab

CryptoTab Browser Tarihi

CryptoTab Browser projesinin kendi web sayfasında yer alan verilere göre bu tarayıcı faaliyetlerine 2018 yılında başladı. Tarayıcıya yönelik veriler web üzerinden araştırıldığında Türk kripto para topluluğunda bilindik bir uygulama olduğu ortaya çıkıyor. Ancak üzülerek belirtmek gerekiyor ki tarayıcı hakkında çok sayıda şikayet oluşturulmuş. Bu gerçeğin göz önünde bulundurularak CryptoTab Browser hakkında bir karar vermek mümkün. “Cloud mining” olarak da bilinen madencilik dilimize “bulut madencilik” olarak çevrilebilir. Bu madencilik çalışmaları kapsamında kullanıcılar bilgisayarlarının ya da başka türden cihazlarının işlemci gücünü bir merkeze yönlendiriyor. Arka planda çalışan bu sistem sonuç olarak yeni BTC’lerin kazılmasını mümkün hale getiriyor. CryptoTab Browser da tam olarak bunu yaptığını iddia ediyor. Elbette bu şirkete güvenip güvenmemek ve bu tarayıcıyı cihazlara indirip indirmemek kullanıcıların alması gereken bir karar.

CryptoTab tarayici

CryptoTab Browser Nasıl Kullanılır?

CryptoTab Browser en basit şekliyle ifade etmek gerekirse web üzerinde gezinirken kullanıcıların BTC madenciliği yapmasını sağlıyor. Gündelik hayatlarınızda kullanılan web tarayıcıları gibi faaliyet veren CryptoTab kolay yollardan BTC madenciliği imkanı sunacağını iddia ediyor. Kullanıcıların tek yapması gerek platformun ürünlerinden kendisine uygun olanını bilgisayarına ya da herhangi bir cihazına indirmek. CrytoTab Browser uygulamalarının kullanıcılarına senkronizasyon özelliği sunduğunu da görüyoruz. Platformun sitesinde yer alan verilere göre bu yeni tarayıcının Google Chrome’un yerini alabilecek nitelikte olduğu ifade ediliyor. Chrome’da yer alan verilerinizin bir tık ile yeni tarayıcıya geçmesi mümkün hale getirilmiş. Ancak kullanıcıların bu tarayıcıyı kullanmaya karar vermeden önce araştırmalarını iyi yapmalarını öneriyoruz. Bilindiği üzere kripto para piyasası sürprizlerle dolu ve zaman zaman kullanıcıların mağdur edebilecek bir yapıya sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala