bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,475.47 4.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,047.73 2.66%
bnb
BNB (BNB) $ 574.54 2.73%
solana
Solana (SOL) $ 142.07 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522941 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462388 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.137906 6.11%

Cristiano Ronaldo’nun İkinci NFT Koleksiyonu Duyuruldu

cristiano ronaldonun ikinci nft koleksiyonu duyuruldu

Dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo, yeni NFT koleksiyonları duyurmaya devam ediyor. Ronaldo, yeni NFT koleksiyonunu sadece Binance’e özel olacak şekilde çıkardı.

Ronaldo’dan Yeni NFT Koleksiyonu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile dünyanın en ünlü futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun ortaklığı büyümeye devam ediyor. Çığır açan bir ortaklıkla birlikte, ünlü futbol ikonu Cristiano Ronaldo dijital sanat alanındaki son girişimini duyurdu.

Suudi kulübü Al Nassr’ın şu anki forveti, olağanüstü bir NFT koleksiyonu oluşturmak için küresel kripto para borsası Binance ile güçlerini birleştirdi. “ForeverCR7: The GOAT” adını taşıyan bu koleksiyon, Ronaldo ve Binance’in geçtiğimiz Kasım ayındaki ilk sürümlerinin ardından gerçekleştirdikleri ikinci iş birliğine işaret ediyor.

3 Temmuz 2023 tarihinde satışa sunulması planlanan Ronaldo’nun yeni NFT koleksiyonu, başarılı futbolcunun bugüne kadarki şanlı kariyer hedeflerine saygı duruşu içeriyor. Koleksiyoncular, dört nadirlik seviyesine göre kategorize edilen 20 farklı tasarım arasından seçim yapma özgürlüğüne sahip olacak. Süper nadir NFT’ler altı benzersiz tasarım içeriyor ve toplam 120 özel NFT bulunuyor. Son olarak bu NFT’lerin her birisi Ronaldo ‘nun bizzat kendisi tarafından imzalanmış bir futbol forması gibi dikkat çekici avantajlarla birlikte geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala