bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,708.07 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,310.30 5.26%
bnb
BNB (BNB) $ 603.08 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51936 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470423 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149598 2.25%

Coinbase’den Davos’ta ABD’ye eleştiri

coinbase hisseleri ikinci ceyrek gelir tahminlerini ardindan yukselis

Coinbase’in Baş Politika Sorumlusu Faryar Shirzad, İsviçre’nin Davos kentinde düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu yıllık toplantısında “ABD’nin kripto düzenlemesini yakalaması gerekiyor” dedi. Yahoo Finance’a konuşan Shirzad, “Neredeyse her G20 ekonomisinin kripto için düzenleyici bir çerçeve benimsediğini veya benimseme sürecinde olduğunu” söyledi.

Yetkili, “ABD’deki tartışma bir bakıma ABD’yi düzenleyici görüşmelerde daha az alakalı hale getirecek.” dedi.

IMF Başkanı Georgieva, Davos’ta yine Yahoo Finance karşısındaki konuşmasında “Para ve varlıklar arasında ayrım yapmamız gerek. Kripto hakkında konuştuğumuzda aslında bir varlık sınıfından bahsediyoruz.” diyerek kripto paranın para olmadığını ileri sürdü. Shirzad ise bunun aksine bir gün kripto paranın para gibi muamele göreceğinden umutlu olduğunu söyledi.

Coinbase: SEC kriptoyu kutsamış oldu

Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından onaylanan birçok spot Bitcoin ETF’in saklama sorumlusu olarak hizmet verecek. Açıklamalarında bu konuya da değinen Shirzad, onayın “SEC’nin önemli bir kripto ürününü kutsadığı yönünde kayıtlara geçeceğini” savundu.

Coinbase bugün SEC ile davada yüzleşecek. Kripto borsası, SEC’nin kripto borsasının kayıt dışı menkul kıymet ticareti yaptığına dair yasal argümanlarında hatalı olduğunu savunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala