bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,985.14 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,321.43 6.36%
bnb
BNB (BNB) $ 599.47 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 143.84 5.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524677 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476955 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150224 3.11%

Coinbase, Bitcoin ETF onayından sonra daha fazla öne çıkacak

coinbase base agini zk prooflarla genisletmeyi planliyor

Halihazırda dünyanın en büyük kripto saklayıcısı olan Coinbase’in, Bitcoin ETF’leri arasında en popüler saklama sağlayıcısı seçeneği olarak ortaya çıkabileceği belirtildi. Bitcoin ETF’lerin işlemlere açılmasının ardından piyasaya ve şirketlere olacak etkileri konusunda tartışmalar devam ediyor. Daha önce düzenleme sonrası zarar göreceği de iddia edilen ABD’li şirketin, Bloomberg’de yer alan bir habere göre, süreçte büyük avantaja sahip olabileceği söylendi.

Coinbase şu anda BlackRock’un tek ticaret acentesi ve BlackRock, Coinbase Prime aracılığıyla ETF’si için Bitcoin alıp satacak. Kuruluşun daha küçük bir parçası olan borç verme işi de Bloomberg’in haberine göre, Bitcoin ETF makinesindeki bir diğer kritik dişli konumunda. BlackRock gibi ihraççılar kısa vadeli işlemler için Coinbase’den Bitcoin veya nakit ödünç alabiliyorlar.

Coinbase Institutional başkanı Brett Tejpaul, Coinbase’in kusursuz bir süreç sağlamak için saklama, ticaret ve finansman konularında paket hizmetler sunduğunu söyledi.

Bitwise’ın baş yatırım sorumlusu Matt Hougan, şirketinin saklama için Coinbase’i seçtiğini çünkü şirketin “en büyük ve en köklü şirket” olduğunu söyledi.

Riskleri de olacak

ETF danışmanlığı yapan Dabner Capital Partners’ın müdürü Dave Abner, “Çok sayıda firmanın Coinbase’i kripto saklayıcısı olarak kullanması nedeniyle SEC’nin Coinbase’e yoğunlaşma riski var” dedi.

Coinbase, SEC tarafından geçen Haziran’da menkul kıymet olarak kabul ettiği token’lar için kayıtsız bir borsa, komisyoncu-satıcı ve takas odası işletmekle suçlandıktan sonra hukuki bir mücadeleye girmişti. Coinbase, SEC’nin iddialarına karşı çıktı. Abner, “SEC için bir sorun teşkil etmese bile, yatırımcılar için gereksiz bir risk gibi görünüyor” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala