bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,186.32 7.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,873.65 5.96%
bnb
BNB (BNB) $ 549.22 6.41%
solana
Solana (SOL) $ 121.02 7.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488352 3.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.430788 2.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123528 11.26%

Bitcoin ETF’lerin rekabeti Coinbase’i tehlikeye sokuyor

velodromedan coinbasein base agina yenilik

Coinbase, Bitcoin ETF sağlayıcılarının ücretler konusunda birbirleriyle girdiği fiyat düşürme yarışı nedeniyle ikincil hasarla karşı karşıya kalabilir.

Bitcoin ETF’ler işlem görmek için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) haber beklerken şirketlerin planladıkları dibe yakın ücretler piyasada çok konuşulmuştu. En düşük uzun vadeli ücret, yıllık yüzde 0,24 oranında ücret alacak olan Bitwise tarafından planlanıyor. ARK 21Shares Bitcoin ETF ve VanEck Bitcoin ETF’nin oranı yüzde 0,25 olurken, BlackRock’un iShares fonu yüzde 0,3 seviyesini uygun buldu. Bitwise, ARK, 21Shares ve Invesco Galaxy dahil birçok sağlayıcı, belirli dönemler ve yönetim altındaki belirli miktardaki varlıklar için ücretlerden tamamen feragat edeceklerini de söyledi.

Pek çok aracı kurumun komisyon talep etmemesi ya da sıfıra yakın rakamlar ilan etmesi, ETF’ler aracılığıyla Bitcoin ticareti yapmanın, Coinbase için rekabetin artması anlamına geleceği şeklinde yorumlandı. Coinbase ve diğer kripto alım satım platformlarında birçok perakende ticaretin ücretler ve spreadler dahil olmak üzere yüzde 1’den fazla maliyete sahip olabiliyor.

Coinbase hisselerinde düşüş devam edecek mi?

Coinbase hisselerinde (COIN) son zamandaki düşüşün nedeninin de bu olabileceği belirtiliyor.

Geçen yıl neredeyse dört katına çıkarak 152,97 dolara yükselen Coinbase’in borsada işlem gören hisse senedi, en son 9 Ocak Salı günü önceki işlem seansından bu yana 7,43 dolar yani yüzde 4,66 düşüşle 151,99 dolardan işlem gördü. Geriye dönüp bakıldığında COIN son dört haftada yüzde 10,12 oranında kayıp yaşadı.

SEC’nin bu hafta spot Bitcoin ETF’leri için ilk başvuruları onaylaması bekleniyorhttps://www.btchaber.com/bitcoin-etf-basvurularindaki-son-duzlukte-gozler-secde/. Yaklaşık bir düzine fon ihraççısı bu tür fonları başlatmayı planladıklarını belirtti ve şu ana kadar federal başvurularda açıkladıkları ücretler ticaret başlamadan önce değişebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala