bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,751.21 6.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,875.19 3.97%
bnb
BNB (BNB) $ 544.02 3.01%
solana
Solana (SOL) $ 122.92 3.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497428 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434515 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.120469 10.26%

Bitcoin ETF başvurularındaki son düzlükte gözler SEC’de

SEC DeFi Protokolu BarnBridgei Sorusturuyor7

BlackRock, Grayscale ve Fidelity başta olmak üzere ABD’de spot Bitcoin ETF’leri başlatma planları yapan ihraççılar, yaptıkları başvurularda beklenen ücretlerini açıkladılar. Dün ABD’de sabahın erken saatlerinden itibaren meydana gelen hızlı trafikte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) tavrı ise merak konusu oldu. Bir kaynağa göre SEC, en son Bitcoin ETF başvurularına yanıt vermeye çalıştı.

Coindesk’te yer alan habere göre, düzenleyici, olası ihraççıların ücretlerinin ayrıntılarını içeren belgeleri sunmalarından yalnızca birkaç saat sonra yorumlarını gönderdi.

Bir kaynağın açıklamasına göre, SEC yetkilileri, şirketlerin teklif ettikleri ürünler için ücretleri ayrıntılı olarak açıklayan belgeleri sunmalarından sonra, saatler içinde başvuru sahiplerine yorum gönderdi.

Bugün işaret edildi

Habere göre kaynak, ihraççıların güncellenmiş belgeleri Salı günü sunması gerektiğini söyledi. Yorumlarda, önemli değişiklikler yerine, değiştirilen S-1 formlarındaki küçük ayrıntılara değinildi. Ayrıca düzenleyici kurum tarafından olası bir onay için zaman çizelgesini etkilememesi gerektiğinin aldı çizildi.

Spot Bitcoin ETF başvurularına cevap vereceği tarih yaklaşırken SEC, dün sosyal medya üzerinden kripto para yatırımcılarına bir uyarı mesajı da paylaştı. SEC Başkanı Gensler de yine sosyal medyadan kriptoya eleştirel tavrını sürdürdü.

ABD ile Türkiye arasında şu anda yerel saatten ötürü sekiz saat fark bulunuyor ve bugün güneşin doğmasıyla başlayacak gelişmeler heyecanla bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala