bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

Coinbase Wallet’tan OpenSea ve Rarible için Yeni Özellik

Coinbase Wallettan OpenSea ve Rarible için Yeni Özellik

Coinbase her ne kadar borsa tarafında birtakım sıkıntılarla boğuşsa da sektörün teknoloji kısmı söz konusu olduğunda gelişimini sürdürüyor. Yakın zamanda yeni ortaklıkla ile birlikte Coinbase Wallet ürününü geliştiren şirket, son olarak popüler NFT pazar yerleri OpenSea ve Rarible için bir özellik duyurusunda bulundu.

Coinbase Wallet'tan OpenSea ve Rarible için Yeni Özellik

Coinbase Wallet, OpenSea ve Rarible’daki Teklifleri Gösterecek

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in çok da uzun olmayan bir süre önce duyurduğu Coinbase Wallet, yeni ürün ve ortaklıklar ile birlikte gelişimini hızlandırıyor. Son olarak şirket profesyoneller ve yeni başlayanlar için NFT ticaretini kolaylaştıran yeni bir teknoloji güncellemesi yayınladı.

Coinbase Wallet‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, güncellemenin NFT’lere odaklandığı belirtildi. Bu güncelleme ile birlikte OpenSea ve Rarible kullanıcılar NFT tekliflerine erişim sağlayabilecekler.

Bu, NFT sanatçıları ve komisyoncuları için Chrome tarayıcılarından çıkmadan iki büyük platforma verilen NFT’lerindeki siparişleri kontrol edebilecekleri anlamına geliyor. Bununla birlikte güncellemenin detaylarına baktığımızda kullanıcıların Coinbase Wallet üzerinden bu teklifleri sorunsuz bir şekilde kabul edebilir veya reddedebileceklerini de görüyoruz.



Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala