bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,953.94 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.18 4.92%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 170.46 5.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523298 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480035 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155264 2.94%

Coinbase International hacimleri tavan yaptı

coinbase international hacimleri tavan yapti

ABD’nin en büyük kripto para borsası konumunda olan Coinbase için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Dijital varlık piyasalarının önde gelen oyuncularından Coinbase International, türev borsasındaki işlem hacminde dikkat çekici bir artış yaşadı. Bu artış, şirketin uluslararası genişleme stratejisinin bir sonucu olarak görülüyor.

Coinbase International Genişleme Stratejisi Meyvesini Vermeye Başladı

Coinbase International işlem hacmi, bir gün içinde 280 milyon dolar seviyesini aşarak dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda toplanan verilere bakıldığında, Coinbase’in uluslararası türev borsası hacminin günde 300 milyon dolara yaklaştı görülüyor.

Bu yeni platform, sürekli vadeli işlem sözleşmeleriyle alım satım yapma olanağı sunarak Mayıs’ta aktif oldu. 14 Ağustos’tan itibaren günlük hacmin 100 milyon doların üstüne çıktığı görüldü. 18 Ağustos’ta ise bu hacim 287 milyon dolara kadar çıktı.

Bu girişim, Coinbase’in ikinci çeyrek gelir raporunda belirtildiği üzere, şirketin uluslararası pazarda daha aktif olma stratejisinin bir sonucu. Bu genişleme stratejisi, Amerika’da yaşanan karmaşık düzenlemeler ve Coinbase’e dava açan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yaşanan hukuki süreçlerle eş zamanlı olarak gerçekleşiyor.

Şirketin hissedarlara sunduğu raporda, 50 yeni kurumun bu platforma dahil olduğunu ve ilk yedi haftada 5,5 milyar dolarlık işlem yapıldığını belirtti. Raporun bir bölümünde şu ifadelere yer verildi:

Yeni bir likidite oluşturma aşamasındayken, kurumsal katılımı güçlendirmek adına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yılın ikinci yarısında, piyasaya daha fazla özellik ve ürün eklemeyi planlıyoruz. Özellikle küresel düzenleyicilerle iş birliği yapma konusunda kararlıyız ve ABD’yi, kripto sektöründe öne çıkan diğer merkezlerdeki proaktif düzenlemeleri benimsemesi için yönlendiriyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala