bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,219.67 2.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.74 3.66%
bnb
BNB (BNB) $ 584.24 2.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.34 7.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520174 3.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439945 2.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147446 7.00%

Coinbase Cardano (ADA) İçeren Stake Tekliflerini Başlattı

coinbase cardano ada iceren stake tekliflerini baslatti1

Coinbase, Cardano (ADA) kripto para birimini içeren stake tekliflerini başlattığını duyurdu. Coinbase Kıdemli Ürün Müdürü Rupmalini Sahu işlemi duyuran yetkili oldu.

Sahu, “Coinbase’de , müşterilere kripto ödülleri kazanmaları için daha fazla yol sunmaya odaklandık. Bugün, 2022’de stake portföyümüzü ölçeklendirmeye devam etme planlarımızla, stake tekliflerimizi Cardano‘yu (ADA) içerecek şekilde genişletiyoruz.” diye konuştu.

Başlamak için, Coinbase‘de Cardano satın alınması veya harici bir cüzdandan Coinbase hesabına Cardano yatırılması yeterli olacak. Ardından kullanıcılar hemen ödüller kazanmaya başlayabilir.

Coinbase Cardano (ADA) Stake’i Başladı

Coinbase Cardano (ADA) stake için mevcut tahminini yıllık getiri olarak yaklaşık yüzde 3.75 APY olduğunu duyurdu. Kullanıcılar ilk elde tutma süresi (20-25 gün) tamamlandığında, her 5-7 günde bir, ödüller alacak.

Piyasa değerine göre en değerli on kripto para biriminden biri olan Cardano, Ethereum alternatiflerinden biridir.

Kullanıcılar kriptolarını riske attıklarında, bu varlığın blockchain‘ini daha güvenli ve daha verimli hale getirirler. Karşılığında, ödül olarak ödenen ağdan ek varlıklarla ödüllendirilirler.

Bugünkü lansmanla Coinbase, herhangi bir kullanıcısının Cardano ağına aktif olarak katılarak ödüller kazanması için kolay ve güvenli bir yol sunmuş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala