bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Circle’dan, Avalanche Üzerinde Euro Destekli Stablecoin

circledan avalanche uzerinde euro destekli stablecoin

Dünyanın en büyük stablecoin ihraççılarından birisi olan Circle, geçtiğimiz yıl Euro destekli stablecoin’inin duyurusunu yapmıştı. Circle, Euro destekli stablecoin’i için yeni bir hamle yaptı.

Circle’ın Euro Stablecoin’i Avalanche Blockchain Ağına Geldi

Stablecoin ihraççısı Circle, Euro Coin stablecoin’ini Avalanche Blockchain ağında kullanıma sunarak, geçen yıl Ethereum’daki ilk lansmanın ardından Circle’in yeni stablecoin’ini destekleyen ikinci Blockchain ağı oldu.

Circle, Euro Coin’in entegrasyonunun USDC stablecoin’i zaten destekleyen Avalanche uygulamaları için basit olacağını söyledi. Euro Coin’in Avalanche’a genişletilmesi, birden fazla Blockchain ağındaki stabilcoin çeşitliliğine yönelik artan bir talebe işaret ediyor.

circledan avalanche uzerinde euro destekli stablecoin 2

Circle tarafından yapılan açıklamada, Avalanche üzerindeki birçok uygulamanın Euro Coin desteği eklemeye ilgi gösterdiği ve Benqi, Curve, Dexalot, GMX, Pangolin, Shift Markets ve Trader Joe dahil olmak üzere Avalanche Blockchain ağındaki merkezi olmayan finans uygulamalarının stabilcoin’i entegre etmesinin beklendiği belirtildi. Konu hakkında Circle Ürün Başkan Yardımcısı Joao Raginatto şu ifadeleri kullandı:

Euro’yu internet bağlantısı olan herkes için sınırlar ve saat dilimleri arasında erişilebilir hale getirme vizyonuyla geçen yıl Ethereum’da Euro Coin’i başlattık. Avalanche üzerindeki lansmanla, geliştiricilerin ve kullanıcıların neredeyse anında, daha uygun maliyetli işlemleri deneyimlemelerini sağlayarak ödemeler, havaleler ve 7/24 ticaret için yeni olanaklar oluşturuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala