bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Circle, Milyarlarca Dolar Kayıp Yaşadı

circle buyumeye odaklandi yeni ise alim plani

USDC ihraççısı Circle, Silicon Valley Bank’tan çekmeye çalıştığı 40 milyar dolarının, 3.3 milyar dolarını kurtaramadığını itiraf etti. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Circle, geçtiğimiz günden beri tartışılan sıkışan varlıklar konusuna açıklık getirmiş oldu. Circle, başlattığı para çekme işlemlerinin henüz tamamlanmadığını teyit ettiğini ve içerde halen 3.3 milyar dolarının kaldığını açıkladı.

Circle, Milyarlarca Dolar Kayıp Kaydetti

Silvergate Capital Corporation’ın girişimlerinden birisi olan kripto odaklı banka Silvergate’in geçtiğimiz günlerde operasyonlarını sonlandırdığı açıklandı. Silvergate’in bu hamlesinin ardından ABD’nin en büyük bankalarından birisi olan Silicon Valley Bank’ta gün içinde borsada ağır bir kayıp yaşamasının ardından ilk olarak hisse işlemlerini duraklattı.

USD Coin (USDC) ihraççısı Circle, Silicon Valley Bank’tan (SVB) 40 milyar dolarının 3,3 milyar dolarını çekemediğini açıklamasından hemen sonra, ortaya çıkan satış, stablecoin fiyatının 1 doların altına düşmesine neden oldu.

USDC, bu yazının yazıldığı sırada değerinin yüzde 10’undan fazlasını kaybetti ve 0,8774 dolardan işlem gördü. Circle’ın baş strateji sorumlusu ve küresel politika başkanı Dante Disparte’ye göre, SVB ABD ekonomisi için kritik öneme sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala