bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Çin Devi Alibaba ve Avalanche Ortaklık Kurdu

cin devi alibaba ve avalanche ortaklik kurdu

Çin’in en büyük şirketlerinden birisi olan Alibaba, Blockchain ve teknoloji alanında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Alibaba’nın popüler servislerinden birisi olan Alibaba Cloud, Avalanche ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Alibaba’dan Avalanche Ortaklığı

Çin merkezli teknoloji devi Alibaba’nın bulut bölümü olan Alibaba Cloud, işletmelerin Avalanche Blochchain ağı üzerinden metaverse dünyaları oluşturması için bir platform başlattı.

cin devi alibaba ve avalanche ortaklik kurdu 2

Cloudverse olarak isimlendirilen Alibaba Cloud’un yeni launchpad’i, şirketlerin müşterileriyle etkileşim kurmanın yeni yollarını denemek ve bulmak adına metaverse alanlarını özelleştirmeleri ve sürdürmeleri için uçtan uca bir platform sağlamayı hedefliyor.

Konu hakkında şirket tarafından yapılan açıklamada, Blockchain şirketi Avalanche, metaverse alanları oluşturmak için gerekli olan altyapıyı sağlarken, Alibaba Cloud platformu ise bilgi işlem ve depolama alanında hizmetler sunacak. Alibaba ve Avalanche arasındaki bu ortaklık, Sui Layer 1 Blockchain ağının geliştiricisi olan Mysten Labs ile ağın test ağındaki doğrulayıcılar için düğüm hizmetleri sağlamak üzere yaptığı anlaşmanın ardından, Alibaba’nın bir aydan kısa bir süre içinde bir Blockchain ağıyla ikinci bağlantısı olarak karşımıza çıkıyor.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala