bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,728.07 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.46 0.34%
bnb
BNB (BNB) $ 555.91 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 0.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503767 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468984 2.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15407 1.45%

Chelan’daki BTC Madencileri Elektrik Ücretlerinde Artışla Karşı Karşıya

chelandaki btc madencileri elektrik ucretlerinde artisla karsi karsiyafs

Bitcoin madenciliği ile ilgili olarak birçok farklı alanda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde New York Eyalet Senatosu, Proof of Work temelli kripto para birimlerinde görülen bazı çevresel kaygıları ele almak amacıyla iş kanıtı (PoW) madenciliğini hedefleyen bir yasa tasarısını onayladı. Bununla beraber Washington’un Chelan ilçesindeki Bitcoin (BTC) madencileri elektrik ücretlerinde yüzde 30 artışla karşı karşıya olduğunu belirtmekte fayda var.

Chelan’daki BTC Madencilerinin Başı Elektrik Ücretleri ile Dertte

NewsRadio 560 KPQ tarafından yayınlanan bir rapora göre; Bitcoin madenciliği için gereken elektriğin maliyetinde yaklaşık yüzde 29’luk bir artışla sonuçlanacak olan değişikliğe onay verildi.

s chelandaki btc madencileri elektrik ucretlerinde artisla karsi karsiyafs

Komisyon Üyesi Garry Arseneault, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bir komisyon olarak yaptığımız ve bir kamu hizmeti kuruluşu olarak yaptığımız şey, bu tür bir talep için yeni bir oran yaratmak için sektör lideriydi.

Bilindiği üzere genel olarak, Bitcoin madenciliği işletmeleri çok daha büyük miktarlarda elektrik kullanıyor. Bu nedenle diğer tüm müşterilerden daha yüksek bir orana aktarılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala