bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

Changpeng Zhao’ndan Biden’ın Kripto Varlık Raporlarına Övgü

binance ceosu bidenin kripto varlik raporlarini degerlendirdi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Biden yönetimi tarafından yayınlanan ve kripto para birimleri için bir politika çerçevesi sunmayı amaçlayan kripto varlık raporlarını övdü.

Binance CEO’su Biden’ın Kripto Varlık Raporlarını Değerlendirdi

Binance‘ın CEO’su Changpeng Zhao, çeşitli ülkelerde ve yargı bölgelerinde kripto paralara dönük düzenleme çalışmaları devam ederken ABD’de Biden yönetiminin 16 Eylül’de yayımladığı kripto para düzenlemelerinin nasıl olması gerektiğine dair taslak metinden övgüyle bahsetti.

changpeng zhao bitcoin

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

ABD’nin kripto düzenlemesine yönelik tüm hükümet yaklaşımı, bu alanı yöneten mevcut eyalet yasaları ve düzenlemelerine karşı çok ihtiyaç duyulan tutarlılığı ve netliği getirecek.

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse yayımlanan taslak metin, ABD yönetiminin kripto paralara yönelik benimsediği politika için bir yasal çerçeve oluşturma çalışmalarında son derece önemli bir adım.

Ayrıca söz konusu taslak metinde, ABD Hazine Bakanlığı‘ndan düzenlemelere dönük çabalarına hız vermesi, merkez bankası dijital paraları (CBDC) üzerine araştırma yapılması için daha fazla destek sağlanması ve hacker’lar tarafından dijital varlık kullanımına karşı planlarda yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala