bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 1.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.61 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 585.37 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 188.57 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621604 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646152 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216259 7.96%

Changpeng Zhao, Zamanının Büyük Bir Kısmını Düzenleyici Sorunlarla Mücadele İçin Ayırıyor

cz

Binance CEO’su Changpeng Zhao, çalışma zamanının %80’ini ve daha fazlasını düzenleyici sorunlarla mücadele etmek için ayırdığını açıkladı.

Bloomberg’den Francine Lacqua ile konuşan Zhao, kripto ETF’leri mevzuat ve şirketin geleceğine ilişkin konulara değindi.

Changpeng Zhao, düzenleyiciler ile ilgili yaşanan problemlere ne kadar zaman ayırdığına yönelik gelen soruya ise şu yanıtı verdi.

“Zamanımın çoğunu muhtemelen %80’ini veya daha fazlasını söyleyebilirim. Binance, bir teknoloji şirketinden finansal hizmetler şirketine dönüşen az sayıda şirketler arasında yer alıyor. Bu nedenle tam olarak uyumlu olmamız gerekiyor.

Dünyadaki tüm düzenleyicilerin, kriptoyu bir finansal araç olarak gördüğüne inanıyorum. Neticede değerlidir, paradır ve finansal araçları bir şekilde temsil eder”

Zhao, şirketin bir teknoloji şirketinden finansal hizmet şirketine geçiş yapması için öncelikler listesi oluşturduğunu da kaydetti.

“İlk olarak yasal uyumu arttırmak için özellikle mevzuata uyum deneyimi olan ve kıdemli kişiler olmak üzere daha fazla kişiyi işe almamız gerekiyor.”

Zhao’nun öncelik listesinin ikinci sırasında bir merkez oluşturmak var. Binance’in merkeziyetsiz yapısının akıllarda soru işaretine sebep olduğunu belirten Zhao, bu sebeple uygun bir yapı, merkez ve ofis kurmak istediklerini açıkladı.

Zhao son olarak, Binance bünyesindeki tüm ürünlerin yasalara tamamen uyumlu olduğundan emin olmak istiyor.

Binance, düzenleyici incelemelerin artması nedeniyle de dünya çapında lisanslı bölgesel merkezler kurmaya karar verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala