bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,256.68 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,024.71 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 542.49 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 133.29 1.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.491925 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446118 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146425 3.79%

Changpeng Zhao, Interpol İddialarını Yalanladı

changpeng zhao interpol iddialarini yalanladi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) hakkında sosyal medya platformlarında Interpol’ün “Kırmızı Bülten” çıkardığı dedikoduları ortaya atılmıştı. Changpeng Zhao, söz konusu bu iddialar hakkında Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Changpeng Zhao, İddialara Yanıt Verdi

Kripto para borsası Binance ve CEO’su Changpeng Zhao hakkında, geçtiğimiz haftalarda Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından ABD yasalarını “kasıtlı olarak ihlal ettikleri” sebebiyle dava açılmıştı.

Söz konusu dava devam ederken gün içinde Interpol’ün Changpeng Zhao hakkında “Kırmızı Bülten” çıkardığı iddia edilmişti. Sosyal medya üzerinde pek çok kişi bu dedikoduyu dillendirdi. Interpol internet sitesine göre “Kırmızı Bülten, dünya genelindeki kolluk kuvvetlerine iade, teslim ya da benzeri bir yasal işlem bekleyen bir kişinin bulunması ve geçici olarak tutuklanması için yapılan bir talep” olarak karşımıza çıkıyor.

Yaşanan gelişmelerin ardından Changpeng Zhao, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Changpeng Zhao Twitter paylaşımında, Interpol iddialarının gerçeği yansıtmadığını ve bu iddiaların yalan olduğunu ifade etti. Bununla birlikte CZ bir diğer Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

FUD veya photoshop’lanmış görüntülerde panik satışı yaparsanız, zengin olma ihtimaliniz yoktur. FUD kaynaklarını engelleyin.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala