bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,088.90 3.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,955.29 1.10%
bnb
BNB (BNB) $ 594.93 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 148.89 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507436 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441293 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150599 6.73%

Changpeng Zhao, Alman düzenleyicisinin incelemesinin altında

changpeng zhao alman duzenleyicisinin incelemesinin altinda

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance ve kurucusu Changpeng Zhao yeni davalarla uğraşmaya devam ediyor. Binance’in kurucusu Changpeng Zhao, Alman finansal düzenleyici otoritesi BaFin’in incelemesine tabi oldu. Binance’in karmaşık yapıları ve lisans başvuruları konusunda endişelerini dile getiren BaFin, şirkete başvuruyu geri çekmeyi tavsiye etti.

BaFin, Binance’in Kurucusu Changpeng Zhao’yu Araştırıyor

The Wall Street Journal‘ın ve durumu bilen kişilerin elde ettiği iç Binance belgesine göre, Almanya’nın finansal düzenleyici kurumu Binance’e, kurucusu ve kripto şirketinin karmaşık yapısı hakkındaki endişeler nedeniyle lisans başvurusunu geri çekmeyi önerdi.

BaFin adlı düzenleyici kurum, Binance’in kurucusu ve son sahibi olan Changpeng Zhao’nın, bir işletmeyi denetlemek veya sahibi olmak için gereken profesyonel ve saygın standartlara uygun olma yeterliliğini sorgulayan “uygun ve yeterli” bir testi geçemeyeceği görüşünde.

Son olarak Binance, Alman mali düzenleyicisi BaFin‘den lisans almak için yaptığı başvuruyu geri çekmişti. Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Binance, BaFin başvurusunu proaktif olarak geri çektiğini teyit ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala