bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,980.87 0.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.32 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 548.62 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 136.64 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498083 1.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453974 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 3.56%

Cardano’nun Lending Platformu Bug Bounty Yayımladı

Cardanonun Lending Platformu Bug Bounty Yayimladi

Kripto para sektörünen en önemli konularından biri de şüphesiz hack saldırıları. Özellikle artan popülaritesi ile birlikte dolandırıcıların ve siber saldırganlarında odak noktası hâline gelen Blockchain sektörü, çözümü yine hacker’larda arıyor. Öyle ki Cardano‘nun mainnet arifesinde olan NFT lending platformu Aada, yeni bir bug bounty programı duyurdu.

Cardano'nun Lending Platformu Bug Bounty Yayımladı

Cardano’nun Lending Platformu Aada, Bug Bounty Programını Duyurdu

Cardano’nun ilk NFT lending protokolü olan Aada Finance, 13 Eylül’de yapılması planlanan ana ağ lansmanından önce bir bug bounty programı duyurdu.

Yayımlanan blog yazısına göre protokol, kritik bir akıllı sözleşme güvenlik açığı bulunması ve bildirilmesi durumunda 25.000 dolar verecek. Aylarca halka açık test ağında test edilen protokol yakın zamanda kullanıma mainnet‘te çalıştırılacak. Dijital varlıkları ödünç vermek için bir platform olan Aada Finance, kullanıcıların NFT’lerini tahvil tekniği kullanarak varlıkları birbirleri arasında ödünç vermelerini ve ödünç almalarını sağlayacak.

Bu noktada Aada Finance, 22 Eylül’de gerçekleşmesi beklenen Vasil yükseltmesinden önce başlatmayı planlıyor. Bu yüzden her türlü soruna karşı hazırlık olmak isteyen geliştirici ekip, yayımladığı son blog yazısında şu detaylara yer verdi:

Sunduğumuz bu bug bounty programı, teknik bilgisi olmayan topluluk üyelerimizi güvenli bir şekilde borç vermeye ve ödünç almaya ikna edecek. Ek olarak geliştiricileri de aktif olarak katılmaya ve akıllı sözleşme kodumuzdaki mevcut güvenlik açıklarını bularak katkıda bulunmaya itecek. Bu şekilde olabilecek olaylarla ilgili riskleri derhal yöneteceğiz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala