bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Brezilya’nın En Büyük Kripto Borsasından Önemli Hamle

brezilyanin en buyuk kripto borsasindan onemli hamle

Brezilya’nın en büyük kripto para borsası Mercado Bitcoin, operasyonlarını genişletmek adına yeni hamleler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Brezilya’nın lider kripto para borsası Mercado Bitcoin, ülkede gerçekleştirdiği önemli işlemlere bir yenisini daha ekledi.

Mercado Bitcoin’e Brezilya’da Yeşil Işık

Güney Amerika ülkesinde faaliyet gösteren lider kripto para borsası Mercado Bitcoin, ülkede ödeme kuruluşu olarak lisans aldığını açıkladı. Şirket, kripto potansiyelini geleneksel finansal hizmetlerle birleştiren finansal ürünler ve hizmetler sunma planları kuruyor.

brezilyanin en buyuk kripto borsasindan onemli hamle 2

Ülkede faaliyet gösteren Valor Economico gazetesinin haberine göre, Brezilya’nın en büyük kripto para borsası olan Mercado Bitcoin, gün içinde Brezilya Merkez Bankası tarafından bir ödeme kurumu olarak lisanslandırdı. Söz konusu lisanslama ile birlikte şirket artık, elektronik para ihraççısı statüsü altında bir ödeme kuruluşu olarak faaliyet gösterme yetkisine sahip oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Mercado Bitcoin CEO’su Roberto Dagnomi şu ifadeleri kullandı:

Brezilya Merkez Bankası’nın onayı, müşterilerimize daha da eksiksiz bir deneyim sunmak için iş genişletme planlarımıza devam etmemize izin verdiği için önemli bir adımdır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala