bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,309.77 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,183.33 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 610.52 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 155.09 0.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54542 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518924 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159015 0.98%

BMW, Blockchain Teknolojisini Çalışmalarına Entegre Ediyor

bmw blockchain teknolojisini cal

Blockchain teknolojisi hızla birçok alana uyum sağlarken, otomobil sektörü de bu alana oldukça sıcak bakıyor. BMW’nin iş akışına entegrasyonu iki aşamada gerçekleşecek. İlk olarak, merkezi olmayan teknoloji, zaman alan manuel süreçleri otomatikleştirmek ve şirketin otomobil finansman hizmetlerini düzene sokmak amacıyla BMW’nin günlük operasyonlarına entegre edilecek.

BMW, Blockchain Programı için Coinweb ve BNB Zincirini Kullanıyor

Alman otomobil üreticisi BMW, Blockchain teknolojisini günlük operasyonlarına entegre etmeyi ve Tayland’daki müşterileri için bir blockchain sadakat programı oluşturmayı planlıyor. BMW, merkeziyetsiz mimari sağlayıcısı olarak Blockchain altyapı şirketi Coinweb’i ve işlemleri halletmek için BNB Zincirini bünyesine kattı.

bmw blockchain teknolojisini calismalarina entegre ediyordff

Söz konusu projenin ikinci aşaması ise Coinweb ile devam edecek. Bununla beraber BMW’nin müşteri sadakat programı için özelleştirilmiş bir Web3 uygulaması geliştirmesini görecek. Bu program, BMW Group müşterilerini teşvik etmek için blockchain tabanlı bir ödül programı kullanacak.

Coinweb CEO’su Toby Gilbert, Cointelegraph’a konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Müşteriler sadakat puanları ile ödüllendirilecek ve ekosistem içinde harcama yapabilecekler. Umudumuz, gelecekte küresel bir sunum olması, ancak şu anda ortaklığımız Tayland için.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala