bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

Bloomberg: Kriptodaki En Zengin Kişi Changpeng Zhao

binance ceosu kriptodaki en zengin kisi olarak tanimlandi

Bloomberg Milyarder Endeksi, Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun servetinin şu anda 96 milyar dolar olduğunu ve bunun onu resmi olarak, kriptoda bilinen en zengin kişi yaptığını açıkladı.

Bloomberg: Changpeng Zhao 96 Milyar Dolar ile Kriptodaki En Zengin

Bloomberg Milyarder Endeksi’ne göre şu anda Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun serveti, Hintli iş adamı Mukesh Ambani’den daha yüksek. Bunun yanında bu değer ile beraber Changpeng Zhao, Berkshire CEO’su Hathway Warren Buffett ve Meta CEO’su Mark Zuckerberg gibi dev isimlere de yakın.

binance ceosu kriptodaki en zengin kisi olarak tanimlandi
Binance CEO’su Changpeng Zhao

Gençken McDonald’s’ta çalışan Binance CEO’su Changpeng Zhao şimdiye kadar servetinin büyüklüğü hakkında yorum yapmadı. Changpeng Zhao 2021 yılının Kasım ayında servetini bağışlayacağını söylemişti. Yaptığı açıklamada ise servetinin ne kadar olduğunu açıklamamıştı.

Bunun yanında borsa gelirinin 2021’de 20 milyar doları aştığına inanılıyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong, sırasıyla 15,4 milyar dolar ve 8,93 milyar dolar değerinde servete sahip.

Tabii ki Tesla CEO’su Elon Musk’tan bahsetmeden olmaz. Elon Musk‘ın tahmini net değeri 263 milyar dolar ile açık ara dünyanın en zengin insanı olmaya devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala