bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.70 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 602.61 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 154.05 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548409 2.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518332 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157969 1.74%

Blockchain Altyapı Platformu Paxos, PicPay ile Ortaklık Kurdu

blockchain altyapi platformu paxos picpay ile ortaklik kurdusdff

Blockchain altyapı platformu Paxos, yeni kripto platformunu başlatmak için Brezilyalı fintech uygulaması PicPay ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu hamle ile beraber PicPay kullanıcıları artık Bitcoin, Ethereum ve Paxos’un Pax Dollar (USDP) stabilcoini alıp satabilecek.

Paxos, PicPay ile El Sıkıştı

Blockchain altyapı platformu Paxos yeni kripto para ticareti özelliğini başlatmak için PicPay ile ortaklık kurdu. PicPay ilk olarak, bir kripto para birimi değişimi ve Brezilya gerçek sabit sabit parası başlatmanın yanı sıra 11 Temmuz’da kripto ödemelerini desteklemeye başlayacağını söyledi.

blockchain altyapi platformu paxos picpay ile ortaklik kurduas

Paxos’un Gelir Başkanı Michael Coscetta, yaptığı açıklamada PicPay kullanıcılarının artık bu üç para birimini satın alabileceğini, satabileceğini belirtti.

PicPay’in Kripto Başkanı Bruno Gregory, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

PicPay, Brezilya’daki ödemelerde en yıkıcı oyunculardan biri ve amacımız, kripto pazarının büyümesine öncülük etmek, onunla hala ilişkili olan karmaşıklığı ortadan kaldırmak ve herkesin yararlanabilmesi için teknoloji hakkındaki bilgileri genişletmektir.

Ayrıca Paxos, Amerikan finansal hizmetler şirketi State Street ile ortaklık kurarak, hisse senedi ticareti için aynı gün ödeme sürelerine sahip yeni Blockchain tabanlı pilot uygulama başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala