bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,455.27 2.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.26 1.43%
bnb
BNB (BNB) $ 559.19 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.01 6.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502399 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470594 5.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153246 3.75%

Bitzlato’daki Fonlara ‘Kısmi’ Erişim

Bitzlatodaki Fonlara Kismi Erisim

Bitzlato, kullanıcı fonlarına kısmi erişimi geri getirdi. Bitzlato’dan 20 Mart’ta yapılan açıklamada, ABD ve Europol yaptırımlarının ardındann platformda kalan varlıkların yüzde 50’sinin çekilebileceği bildirildi.

binance ile bitzlatonun 346 milyon dolarlik iliskisi

Bitzlato Kullanıcıları, Varlıklarının Yarısını Geri Alabilecek

Bitzlato kullanıcıları varlıklarının yarısını geri alabilecek. Kullanıcılar, Telegram botu — bz_phoenix_bot — kullanarak varlıklarını harici bir cüzdan veya borsaya taşıyabilecek.

ABD, Rusya bağlantılı kripto para borsası Bitzlato‘ya 18 Ocak’ta yaptırım uygulanacağını açıklamıştı. Europol de Bitzlato’dan 19 milyon doların üzerinde kripto varlığa el konulduğunu duyurmuştu.

Platform ise yaptırım kararının ardından kullanıcıların tüm altcoin varlıklarını Bitcoin’e dönüştürmüştü. Borsadan yapılan açıklamada teknik zorluklar nedeniyle tüm fonların Bitcoin’e dönüştürüldüğü açıklanmıştı.

Borsa, daha önce operasyonlarını sürdürme konusunda bir yol haritası açıklamıştı. Para çekme seçeneğinin açılmasının ilk adımlardan biri olduğu belirtiliyor. Bitzlato, Nisan 2023’e kadar eşler arası (P2P) kripto ticaretini aktif hale getirmeyi planlıyor. P2P platformu ile daha önce mevcut olan tüm işlevlerin kullanılabileceği ifade edildi.

ABD yönetimi, Bitzlato‘yu kara para aklamakla suçlamıştı. Bitzlato’nun ‘darknet pazarı’ olarak anılan Hydra için çok önemli bir finansal kaynak olduğu iddia edilmişti. Hydra kullanıcılarının Bitzlato üzerinden 700 milyon dolarlık kripto para işlemi yaptığı kaydedilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala