bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Bittrex, Tokenize Edilmiş Hisse Senedi Sunacak

bittrex tokenize edilmis hisse senedi sunacak

Dünyaca ünlü kripto para borsası Bittrex, Tesla, Apple, Google ve diğer büyük firmaların hisselerini tokenize edilmiş şekilde kullanıcılarına sunacak.

Bittrex, DigitalAssets.AG işbirliği ile hisse senetlerini tokenize ederek listeleyeceğini duyurdu. Bu adım, yatırımcıların ABD borsasına kayıtlı şirketlere ek ücret ödemeden ya da herhangi bir aracı olmadan hisse senetlerine yatırım yapmalarını sağlayacak. Tokenize edilmiş hisse senetleri, halka açık firmalardaki hisse senetlerini temsil ediyor. Bu yeni nesil bir türev ve FTX ve Bitfinex ise ilk temsilcilerinden.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bittrex CEO’su Tom Albright, şu ifadeleri kullandı:

“Blockchain, finansal hizmetlere erişimi değiştirme potansiyeline sahip. Bittrex de yatırımcılara on yıl önce hayal bile edemeyecekleri yatırımlar yapmak için bir portal sunmaktan gurur duyuyor.”

Hangi Hisseler Yer Alacak?

Bittrex, Tesla, Google, Facebook ve en iyi 500 ABD şirketinden oluşan bir borsa yatırım fonu olan SPY de dahil olmak üzere 12’den fazla hisseyi kullanıcılarına tokenize edilmiş bir biçimde sunacak. Hisse senetleri ABD doları, Tether (USDT) veya Bitcoin (BTC) ile satın alınabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala