bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

Bitmain, Yeni Ethereum Madencilik Makinesini Satışa Sunuyor

bitmain yeni ethereum madencilik makinesini satisa sunuyord

Kripto sektöründe artan rekabet ortamında ayakta kalmaya çalışan kripto para madenciliği şirketleri de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak kripto para madenciliği ekipmanı üreticisi Bitmain yeni Ethereum madenciliği makinesi AntMiner E9’u bugün günü satmaya başlayacak.

Bitmain, Yeni AntMiner E9’u Satmaya Başlıyor

Madencilik donanımı üreticisi Bitmain, yeni AntMiner E9’u bugün satmaya başlayacak. Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; yeni Ethereum madencilik makinesi saniyede 2.400 megahash (MH/s) hash oranı sunacak.

Bunun yanında şirket Twitter’da yaptığı açıklamada, yeni Ethereum madenciliği cihazının 2.400M hash oranına, 1.920 watt güç tüketimine ve dakikada 0.8 joule güç verimliliğine sahip olduğunu belirtti.

Detaylandırmak gerekirse söz konusu bu yeni madencilik makinesi, yaklaşık bir yıl önce ETH madencilik gelirlerinin yükselişe geçtiği bir dönemde duyurulmuştu. Lansman, Ethereum’un bu yılın sonlarına doğru gerçekleşmesi beklenen Proof of Work sisteminden Proof of Stake sistemine geçişine rağmen gerçekleşiyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Ethereum (ETH) madencileri Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 27,2 daha az gelir elde etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala