bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

BitGo, Anlaşmayı Bozan Galaxy Digital’e Dava Açacak

bitgo anlasmayi bozan galaxy digitale dava acacak

Gün içinde kripto para saklama şirketi BitGo satın alımını iptal ettiğini açıklayan Galaxy Digital için kötü bir haber geldi. BitGo, satın alma anlaşmasından vazgeçtiğini açıklayan Galaxy Digital’in kendisine 100 milyon dolarlık bir ayrılma ücreti ödemesi için dava açacağını açıkladı.

BitGo ve Galaxy Digital Arasında Hukuk Savaşı Başlıyor

Kripto para saklama şirketi BitGo bir süredir Galaxy Digital tarafından satın alınmak istenmişti. Galaxy Digital, BitGo satın alımı için 1.2 milyar dolarlık bir anlaşma imzalamıştı. Galaxy Digital tarafından bugün yapılan açıklamada ise BitGo’nun “31 Temmuz 2022’ye kadar sözleşmemizin gerekliliklerine uygun denetlenmiş 2021 mali tabloları teslim edememesinin” ardından 1.2 milyar dolarlık anlaşmanın fesine karar verdiğini duyuruldu. Yapılan açıklamada ayrıca Galaxy Digital’in satın alma anlaşmasını iptal ettiği için bir fesih bedeli ödemediği belirtildi.

bitgo anlasmayi bozan galaxy digitale dava acacak 2

Görünen o ki BitGo böyle düşünmüyor. BitGo tarafından yapılan açıklamada satın alma anlaşmasından vazgeçtiğini açıklayan Galaxy Digital’in kendilerine 100 milyon dolar ödemesi gerektiği belirtildi. Şirket ayrıca Galaxy Digital’in daha önce bu anlaşmadan vazgeçme ücretini ödemeyi reddettiğini açıkladı. BitGo’nun hukuk firması olan Quinn Emanuel’in ortağı R. Brian Timmons açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

Mike Novogratz ve Galaxy Digital’in sonlandırma için BitGo’yu suçlama girişimi saçma. Galaxy Digital, BitGo’ya söz verdiği gibi 100 milyon dolarlık bir fesih ücreti borçlu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala