bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,346.04 1.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,137.73 3.64%
bnb
BNB (BNB) $ 580.63 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 175.55 4.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52518 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.484413 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156261 2.48%

Bitget’ten 2,6 milyon dolarlık yarışma

bitget

Kripto türevleri ve Copy Trade (işlem kopyalama) platformu Bitget, küresel kripto spot, vadeli, deneme işlemi ve işlem kopyalama yarışması olan King’s Cup Global Invitational (KCGI) 2023’ü duyurdu. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinlikte dünya çapındaki trader’lar, Tesla Cybersquad ve Airbus H135 helikopteri de dahil olmak üzere 2 milyon 650 bin USDT’lik bir havuzdan ödül kazanmak için yarışacak.

Bitget tarafından düzenlenen KCGI 2023, Spot İşlem Yarışması ile başlarken ardından Demo İşlemi, Vadeli İşlem Kopyalama ve Vadeli İşlem yarışmaları düzenlenecek. Dünyanın dört bir yanından tüccarlar, bireysel ya da takım halinde yarışmalara katılabiliyor. Ayrıca rulet oyunu ve canlı rulet oturumunda iPhone ve Tesla Cyberquad gibi ödüller dağıtılacak.

Latin Amerikada Dava Etkisi Bitgete Gecisler Hizlandi22

“Dinamik ve çeşitli bir borsanın oluşturulması gerektiğine inanıyoruz”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “KCGI 2023 için hazırlıklarımızı yaparken, dünya genelindeki tüccarlara en dikkat çekici ödül havuzlarından biri için becerilerini sergileme ve rekabet etme fırsatı sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bitget olarak, dinamik ve çeşitli bir kripto para birimi borsasının oluşturulması gerektiğine inanıyoruz ve KCGI, bu vizyona ulaşma yolunda atılan bir adımı temsil ediyor. Spot işlem, vadeli işlem ve işlem kopyalama gibi heyecan verici yarışmaların yer aldığı bir dizi etkinlik ile katılımcıları bu işlem şölenine davet ediyoruz ve Bitget’in sunduğu daha akıllıca işlem yolculuğunu deneyimlemelerini bekliyoruz. Bu heyecan verici yolculukta küresel işlem topluluğumuzun coşkusunu ve yeteneklerini görmeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.

Beşinci yıldönümüne özel etkinlikler

Bitget, KCGI 2023’e ek olarak çeşitli girişim ve ortaklıklar serisi başlattı. Bu kapsamda Eylül ayında Singapur’da gerçekleşecek olan EmpowerX Zirvesi, sektör uzmanlarını ve kripto meraklılarını içgörülü tartışmalar ve ağ oluşturma fırsatları için bir araya getirecek. Bitget, zekice tasarlanmış araçlarla kullanıcıları güçlendirmeye olan taahhüdünü simgeleyen “Daha Akıllı İşlem” felsefesine odaklanan markalaşma çabalarıyla önemli bir dönüşüm yaşıyor. Tüm bu girişimler, Bitget’in kripto dünyasında büyüme, inovasyon ve müşteri odaklılığındaki kararlılığını vurguluyor. Bitget KCGI 2023 hakkında detaylı bilgiye www.bitget.com/events/kcgi adresinden ulaşılabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala