bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,307.50 2.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,201.36 1.93%
bnb
BNB (BNB) $ 599.96 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 155.57 6.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54254 2.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472645 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.168719 4.50%

Bitget’e kimlik zorunluluğu geliyor

Bitget'ten markalaşma hamlesi44

Kripto para borsası Bitget, kullanıcılar için kimlik doğrulamasını zorunlu hale getirecek. Şirketten yapılan açıklamada, kullanıcıların para yatırmak için kimlik bilgilerini vermesi gerekecek. Ayrıca, işlem yapabilmek için de birinci seviye KYC doğrulamasının tamamlanmış olması gerektiği ifade edildi.

Dragonflydan Bitgete 10 Milyon Dolar Yatirim2

Bitget’ten kimlik doğrulama adımı

Bitget, kullanıcılar için müşterini tanıma protokollerini (KYC) güçlendirdiğini duyurdu. Yeni kullanıcılar, 1 Eylül’den itibaren kimlik doğrulaması yapmadan işlem Borsadan yapılan açıklamada, bu adım ile küresel kripto endüstrisindeki düzenleyici gerekliliklere uyulacağı ifade edildi. Açıklamada, güvenli kripto para ticaret ortamı yaratılmasının hedeflendiği aktarıldı.

1 Eylül’den önce kaydolan kullanıcıların 1 Ekim’e kadar gereklilikleri karşılaması gerektiği ifade edildi. Kimlik doğrulamasının yapılmaması halinde kullanıcılar sadece para çekim işlemi yapabilecek. Emir iptali ve pozisyon kapatma işlemleri de gerçekleştirilebilecek.

Bitget‘in birinci seviye KYC doğrulaması için kimlik belgesi ile yüz doğrulaması istenecek. Borsanın kayıt açılış sayfasında bu işlemin yaklaşık 20 dakika süreceği aktarıldı.

Küresel arenadaki faaliyetlerini genişleten borsa, nisan ayında Asya için 100 milyon dolarlık küresel girişim sermayesi fonu açıklamıştı. Borsa, temmuzda kripto kredi ürünlerini piyasaya sürmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala