bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

Bitcoin Standard Hashrate Token Nedir? Neden Yükseliyor?

Bitcoin Standard Hashrate Token

Kripto para sektöründe günden güne yeni proje ve teknolojilere tanıklık ediyor. Bu projelerin aktif olarak kullanılması veya güçlü bir topluluğa sahip olması, beraberinde yüksek hacim ve fiyat beklentilerini de getiriyor. Son olarak 24 saat içerisinde yüzde 160 artan Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST) dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Bitcoin Standard Hashrate Token nedir ve neden yükseliyor?

Bitcoin Standard Hashrate Token Nedir

Bitcoin Standard Hashrate Token Nedir?

Bitcoin Standard Hashrate Token ve yerel token’ı BTCST, Bitcoin’in (BTC) hash oranı ile teminat altına alınmasına ve her bir token için 60 W/TH verimlilikte 0.1 TH/s Bitcoin madencilik gücünü temsil etmesine izin veren bir projedir. Böylelikle madenciler, yeni basılan BTCST token’larına karşılığında hesaplama güçlerini platforma katkıda bulunur.

BTCST kendisini Bitcoin hashrate varlıklarını DeFi’ye getiren bir varlık protokolü olarak tanımlamaktadır.

Bitcoin Standard Hashrate Token Neden Yükseliyor?

Kripto dünyasında fiyat bazında yaşanan yükselişler bazı nedenlere dayandırılabilir. Ancak bir kripto paranın fiyat yükselişi yaşama sebebinin yüzde 100’lük kesin bir garantisi yoktur. Bu noktada BTCST‘de de olduğu gibi fiyat yükselişi için tam bir neden gözükmüyor. Ancak genel kapsamlı topluluk araştırması yaptığımızda, token’ın topluluk tarafından ilgi gördüğünü ve artan fiyat ile birlikte gelen popülaritenin fiyatta yükseliş trendini tetiklediğini düşünüyoruz.

Bu yükseliş durumunda

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala