bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,883.85 2.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.91 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 548.30 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 135.22 4.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484529 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441357 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154112 0.61%

Bitcoin Madencisi Sphere 3D, Gryphon Digital’e Dava Açtı

Spot Bitcoin ETF listelemeleri madencileri nasıl etkiledi?

Bitcoin madencilik şirketi Sphere 3D, ortağına dava açtı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Bitcoin madencilik operasyonları yürüten Sphere 3D, ortağı olan Gryphone Digital’e dava açtığını açıkladı.

Gryphon Digital’e Dava Açıldı

Bitcoin madencilik faaliyetlerine devam eden Sphere 3D, yaşadığı bilgisayar saldırısında 500.000 dolar değerinde Bitcoin’ini kaybettiğini ve firmaların ortaklığının çıkarlarını en uygun şekilde hareket etmediği gerekçesiyle bu noktada ortağı olan Gryphon Digital Mining’e dava açtığını belirtti.

bitcoin madencisi sphere 3d gryphon digitale dava acti 2

Şirket tarafından New York Güney Bölgesi’ne yapılan şikâyette, Gryphon CEO’su Rob Chang’ın Sphere 3D’nin Bitcoin’inin Sphere 3D’nin finans müdürü gibi davranan bir dolandırıcıya ait adreslere gönderildiği iddia edildi. Sphere 3D’nin temsilcileri açılan davada, “faiz ve masraflar hariç, 75.000 doları aşan” tazminat talep ettiklerini ifade etti.

Konu hakkında açıklama yapan Sphere 3D CEO’su Patricia Trompeter, şirketinin Gryphon’a sadece kendi çıkarlarını korumak için değil, aynı zamanda kripto para birimi endüstrisinde daha fazla kurumsal bütünlük için mücadele etmek adına dava açtıklarını belirtti. Konu hakkında açıklama yapan Trompeter şu ifadeleri kullandı:

Bugün yapmış olduğumuz dosyalama, sadece geçen yıl boyunca hepimizin çok çalıştığı şirketi korumakla kalmayıp, aynı zamanda Gryphon gibileri tarafından zorbalık ya da tehdit edilemeyeceğimizin de bir göstergesi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala