bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,344.78 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,077.18 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 575.46 0.52%
solana
Solana (SOL) $ 171.42 0.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509966 2.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470241 2.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149383 2.17%

Binance’ten Multichain Token’ları İçin Karar

Binanceten Multichain Tokenlari Icin Karar222

Kripto borsası Binance, Multichain bağlantılı token’lar ile ilgili kararı verdi. Borsa, 8 Multichain bağlantılı token için para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını duyurdu. Bu token’lar arasında Alchemy Pay (ACH), Travala (AVA) gibi popüler varlıklar da yer aldı.

binance brezilyada incelemeye tabi tutuluyoref

Binance, Multichain Bağlantılı 8 Token’ı Askıya Aldı

Binance, multichain bağlantılı 8 token için kararını verdi. Bu çerçevede Polkastarter (POLS), Alchemy Pay (ACH), Beefy.Finance (BIFI), SuperVerse (SUPER), Travala (AVA), Spell Token (SPELL), Alpaca Finance (ALPACA) ve Harvest Finance (FARM) token’ları işleme kapatılacak. 8 token için 7 Temmuz’dan itibaren para çekme ve yatırma işlemleri askıya alınacak.

Açıklamada, kullanıcıların ilgili kripto varlıklara Binance tarafından desteklenen diğer ağlar aracılığıyla para yatırıp çekebileceği ifade edildi. Borsa, Multichain’de yaşanan olaylar nedeniyle bağlantılık token’lara para yatırma işlemlerini 25 Mayıs’ta askıya aldığını açıklamıştı.

Multichain ağı bazı köprü işlemlerinde yaşanan gecikmelerle gündeme gelmişti. Daha sonra Multichain ekibinin Çin’de tutuklandığı iddia edilmişti. Ekibin milyonlarca dolarlık vurgun yaptığı iddialar arasında yer almıştı. Multichain’deki sorun Fantom ağına da sıçramıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala