bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

Binance, Wazirx Borsası ile Olan Bağını Kopardı

binance wazirx borsasi ile olan bagini kopardifgsktdyuhjls

Kripto para borsası Binance, genellikle medyada yeni ürün ve iş birliği haberleri ile geliyor. Özellikle son dönemde aktif bir büyüme politikasına sahip olan borsa, sık sık medyada kendisine yer bulmayı başarıyor. Daha önce BinanceWazirX ile arasındaki off-chain (zincir dışı) fon transfer desteğini sonlandıracağını açıklamıştı. Bu kez WazirX ile arasındaki bağları kopardığını belirtti.

Binance, Wazirx’in Artık Cüzdan Hizmetlerini Kullanamayacak

Binance, Hint kripto para borsası Wazirx’in artık Binance cüzdan hizmetlerini kullanamayacağını duyurdu. Wazirx’in operatörü Zanmai’nin Wazirx’in operasyonları için kullandıkları hesaplardaki fonları çekmesi gerekiyor. Binance ve Wazirx arasındaki ilişkiyle ilgili kamuya açık bir anlaşmazlığın ardından geldi.

binance wazirx borsasi ile olan bagini kopardithgd

Kripto para borsası Binance Cuma günü yaptığı açıklamada, Hindistan kripto borsası Wazirx’in artık Binance cüzdan hizmetlerini kullanamayacağını söyledi.

Binance, Wazirx kullanıcı fonları veya Wazirx borsasının operasyonlarının herhangi bir yönü üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını belirterek şunları açıkladı:

Borsa operatörü Zanmai Labs’a cüzdan ve ilgili teknoloji hizmetleri sağladık. Bu hizmeti sonlandırıyoruz. Binance’in Wazirx kullanıcılarının varlıkları, kullanıcı etkinliği ve platformun operasyonları üzerinde kontrolü elinde tuttuğu şeklinde kamuoyuna sunulan yanlış ve yanıltıcı anlatım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala