bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,679.06 3.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.22 4.14%
bnb
BNB (BNB) $ 553.14 5.03%
solana
Solana (SOL) $ 139.18 7.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501594 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456483 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152705 2.82%

Binance, Likidite Krizine Yardımcı Olmak için Kurtarma Fonu Başlattı

binance likidite krizine yardimci olmak icin kurtarma fonu baslattifg.jpg

Kripto para borsası Binance sık sık yaptığı açıklamalar ve çalışmalar ile gündeme geliyor. Son olarak çıkan haberlere göre Binance, likidite krizindeki kripto projelerine yardımcı olmak için “endüstri kurtarma fonu” başlatacağını açıkladı.

Söz konusu açıklama Binance CEO’su CZ’den geldi.

Binance’ten Likidite Krizine Yardımcı Olmak için Kurtarma Fonu

Binance CEO’su CZ, kısa süre önce iflas başvurusunda bulunan rakibi FTX’i de göz önüne alarak, likidite krizindeki kripto projelerine yardımcı olmak için “endüstri kurtarma fonu” başlatma kararı aldı. 

Binance konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

FTX’in kademeli olumsuz etkilerini daha da azaltmak amacıyla Binance, aksi halde güçlü olacak ancak likidite krizindeki projelere yardımcı olmak için bir endüstri kurtarma fonu oluşturuyor. Daha fazla detay yakında gelecek. Bu arada, uygun olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen Binance Labs ile iletişime geçin.

FTX’in çöküşüyle derinden etkilenen kripto endüstrisini kurtarmayı hedeflediğine işaret eden CZ, zorlu süreçlerin üstesinden gelmek için kurtarma fonunu başlatacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala