bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,228.87 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,974.25 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 561.37 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 137.62 4.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518334 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451757 1.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132328 4.03%

Binance, Hizmet Koşullarını Sessizce Değiştirdi

binance hizmet kosullarini sessizce degistirdi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, geride bıraktığı hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilmişti. Binance, söz konusu dava sonrasında yeni adımlar atmaya devam ediyor.

Binance Kullanım Şartları’nda Önemli Değişiklikler

Önde gelen kripto para borsası Binance, Kullanım Koşulları’nda tüm kullanıcılarını doğrudan etkileyebilecek önemli bir değişiklik gerçekleştirdi. Şirket tarafından yapılan bu değişiklik, platformlarda artık bulunmayan dijital varlıkların idaresiyle ilgili olarak görülüyor. Güncellenmiş şartlara bakıldığında, kripto para borsası Binance, platformları üzerinde hangi dijital varlıkların listeleneceğini belirleme konusunda tam yetkiye sahip olacak ve bu varlıkları dilediği gibi ekleyip çıkarabilme hakkını saklı tutacak.

binance hizmet kosullarini sessizce degistirdi 2
Görsel: Binance

Her ne kadar bu, birçok borsa için standart bir uygulama olsa da, Binance’ın yeni koşulları, kuralı bir adım daha ileri götürüyor. Yeni kurala göre eğer bir kullanıcının Binance hesabında belirli bir süre sonunda hala listeden çıkarılmış bir dijital varlık bulunursa, Binance bu dijital varlıkları istediği başka bir dijital varlık türüne çevirme hakkını elinde bulunduracak.

Yapılan bu değişikliğin etkisinin çok büyük olabileceğini belirtmemizde yarar var. Yeni kuralla birlikte Binance, kullanıcılarını bu çevirmelerden dolayı önceden haberdar etme zorunluluğuna sahip olmayacak ve bu sayede, dönüşümlerden doğan her türlü sorumluluğu üzerinden atıyor. Son olarak teni hükümler, Binance’ın her bir dijital varlık için mevcut emir büyüklüğünü de değiştirebileceğini belirtiyor. Değişikliklerin bir yorumu, listeden çıkarılan kripto paraların Binance’in kendi kripto para birimi olan BNB‘ye dönüştürülme ihtimalini işaret ettiğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala