bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,221.87 1.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,978.72 0.03%
bnb
BNB (BNB) $ 566.72 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 136.93 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516039 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448977 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132432 0.97%

BNB Chain’de 191 Riskli Varlık Tespit Edildi

BNB Chainde 191 Riskli Varlik Tespit Edildi

Binance tarafından geliştirilen BNB Chain, riskli kripto varlıklar listesini güncelledi. Listede 191 yüksek riskli proje ve DApps yer aldı. Bazı projelerin Tornado kaynaklı varlıklar ile finanse edildiği belirtildi.

Binance 676 Milyon Dolarlik BNB Yakti2

BNB Chain, Riskli Varlık Listesini Yayınladı

BNB Chain‘in kırmızı alarm listesi yalnızca akıllı sözleşme listesine dayalı olarak güncelleniyor. Bu projelerin sahte token ihtaç ettiği, yüksek ve şeffaf olmayan fee ücretleri uyguladığı veya sosyal medya adreslerinin çalışmadığından şüpheleniyor. BNB Chain, listeyi her cuma güncelliyor.

BNB Chain’den yapılan açıklamada yatırımcılara ağdaki şüpheli aktörleri tanımak için listeyi gözden geçirme çağrısı yapıldı. Blockchain’deki proaktif uyarısının yatırım tavsiyesi olmadığı belirtildi. Ayrıca DApp projelerinin risk düzeyini temsil etmediğine de yer verildi. Listedeki CycGo, Piston token ve Shorter Finance’in Tornado Cash kaynaklı varlıklar tarafından finanse edildiğinden şüpheleniliyor.

BNB Chain,10 Nisan’da merkeziyetsiz depolama çözümleri sunmak için kurum içi bir girişim olan BNB Greenfield’ı test etmeye başlamıştı. BNB Greenfield kullanıcıların cüzdan oluşturmasına ve verileri yönetmesine olanak tanırken, geliştiriciler veri varlıkları üzerinde kontrol sahibi olabiliyor.

Diğer taraftan Binance, geçen hafta 676 milyon dolarlık BNB yakıldığını açıklamıştı. Borsadan yapılan açıklamada 23’üncü üç aylık BNB yakımının otomatik olarak gerçekleştirildiği belirtildi. Böylece 2.02 milyon BNB yakılırken, bu rakam 676 milyon dolara karşılık geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala