bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Binance, Güney Kore’deki Busan Şehri ile Anlaşma İmzaladı

binance guney koredeki busan sehri ile anlasma imzaladia

Kripto para borsaları artan rekabet ortamının içerisinde rakiplerinin bir adım ötesine geçebilmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Özellikle son dönemde kripto para borsası Binance Güney Kore’deki Busan Şehri ile anlaşma imzaladı.

Söz konusu açıklama Binance’in resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Binance, Blockchain Teknolojisi için Busan Şehri ile Anlaşma Yaptı

Kripto para borsası Binance, Blockchain teknolojisinin geliştirmesine için Güney Kore’nin Busan kentinde bir MoU imzaladığını söyledi.

Anlaşmanın bir parçası olarak, Busan Şehri, şehrin Blockchain ekosisteminin geliştirilmesi ve Busan Dijital Varlık Borsasının tanıtımı için Binance’den teknolojik ve altyapı desteği alacak. İki taraf arasındaki bir başka işbirliği şekli de sipariş defteri paylaşımı olacak.

Bunun yanında Binance, Blockchain girişimlerini ve işlerini teşvik etmek için Busan’ın Blockchain düzenlemeden arındırılmış bölgesini kullanacak ve Binance Akademisi’nden özel Blockchain eğitimi ve çevrimiçi kaynaklar sağlayacak.

Binance CEO’su ve kurucusu Changpeng Zhao, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Şehrin inovasyon çabalarına fayda sağlayan ve destekleyen blok zincirle ilgili somut gelişmeler getirmek için Busan Şehri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Endüstri lideri konumumuz ve teknolojik uzmanlığımızla, Busan Şehri’nin blok zinciri endüstrisine güçlü desteğiyle birleştiğinde, şehir içinde ve ötesinde kripto benimsemesinin artmasına yardımcı olmayı umuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala