bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Binance, ETHW Madencilik Havuzunu Başlattı

binance ethw madencilik havuzunu baslattiaw

Kripto para borsası Binance, sık sık yaptığı çalışmalar ve dikkat çekici açıklamaları ile gündemde kalmayı başarıyor. Son olarak Binance, Ethereum’un çatallı versiyonu olan Ethereum Proof-of-Work (ETHW) için madencilik havuzu hizmetini başlattı.

Söz konusu açıklama Binance’in resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Binance şu şekilde açıklama yaptı:

Binance Ethereum Proof-of-Work ETHW Madencilik Havuzunu başlattı! Binance Havuzlu Maden ETHW ve Binance’de sıfır ücretin tadını çıkarın.

Binance’ten ETHW Madencilik Havuzu

Binance tarafından yapılan son açıklamalara göre; 29 Ekim’e kadar bir promosyon döneminde ETHW havuzu için sıfır havuz ücreti sunduğunu söyledi. Bunun yanında Binance, ETHW’yi listelemedi. Şirket yaptığı açıklamada “Binance Pool’da ETHW’yi desteklemek, ETHW’nin listelenmesini garanti etmez” dedi.

Borsa, kullanıcıların şu ana kadar Binance’de yalnızca ETHW çekebileceklerini ve para yatırmanın mümkün olmadığını söyledi. Ethereum ağı “Merge” 15 Eylül’de tamamlandı , ancak bazı madenciler önceki ağı çalıştırmaya devam etmek için bir ETHW çatalı oluşturdu.

Son olarak belirtmek gerekirse Binance; F2Pool, Poolin ve Antpool gibi büyük madencilik havuzları da ETHW madencilik havuzlarını başlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala