bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Binance CEO’su El Salvador Başkanı Nayib Bukele ile Görüşecek

binance ceosu el salvador baskani nayib bukele ile gorusecek

Bugün El Salvador’un Bitcoin tahvil planlarını erteleme haberlerinin ardından, bir haber de El Salvador Başkanı Nayib Bukele’den geldi. El Salvador Başkanı Nayib Bukele Bitcoin’in ülkede kullanımı ve Bitcoin tahvillerinin ihracı için kripto para borsası Binance’den destek istediğini açıkladı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao Nayib Bukele ile Görüşme Gerçekleştirecek

Büyükelçi Milena Mayorga’nın gazetecilere verdiği demeçte; Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun, El Salvador’u ziyaret edeceğini ve Perşembe günü Başkan Nayib Bukele ile görüşeceğini belirtti.

binance ceosu el salvador baskani nayib bukele ile gorusecek 1

Mayorga, Zhao’nun ziyaretinin, Bukele’nin geçen Eylül ayında bitcoin’i yasal ihale olarak kabul etme kararının yanı sıra bitcoin destekli tahvil ihraç etme planına bir güven oyu olduğunu söyledi.

Zhao daha önce yaptığı açıklamada El Salvador’un Bitcoin (BTC) benimsemesini konusunda övgüde bulunmuştu. Ayrıca Bukele’nin söz konusu hamlesini kahramanca olarak nitelendirmişti.

Son olarak belirtmek gerekirse bugün El Salvador Bitcoin tahvil teklifini olumsuz piyasa koşulları nedeniyle erteledi. Açıklamayı El Salvador Maliye Bakanı Alejandro Zelaya yaptı. Ayrıca Bakan Zelaya verdiği röportajda piyasaya çıkmak için ideal tarihin yılın ilk yarısı olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala